Hlavní obsah

Divadelní Silvestr se vrací do příbramského Estrádního sálu

Novinky, Jitka Honischová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud ještě nevíte, kde strávit Silvestr, tak jednu z možností nabízí příbramské divadlo - přijít sem budete moci už odpoledne a odejít až v novém roce.

Foto: Lenka Šenková, grafička

pozvánka

Článek

Od 15 hodin společně s herci příbramského divadla a jejich hosty, můžete cestovat v čase při inscenaci Spojovací dveře. „Vše o ženách“ se dozvíte od 18 hodin na Malé scéně. Tuto hru diváci zvolili nejúspěšnější inscenací roku 2016. A ve 20 hodin můžete plynule přejít do Estrádního sálu na silvestrovský mejdan.

„Silvestr jsme v minulých letech pořádali, ale byl pojatý pouze jako taneční zábava. Pak nastala pauza a v loňském roce jsme Silvestra slavili při diskotéce. Ani jeden způsob úplně nevyšel. Ale nevzdáváme se. Letos jsme připravili silvestrovskou show s programem a soutěžemi. Pevně věřím, tento způsob oslavy Silvestra Příbramáky osloví,“ uvedl ředitel divadla Petr Bednář.  

Nejen celý večer, ale i nový rok budete moci přivítat se zkušeným moderátorem a populárním hercem Filipem Müllerem. „Vzhledem k jeho sklonům k improvizaci a v dobrém slova smyslu šaškovství, bude určitě tím správným průvodcem silvestrovského večera," s úsměvem sdělila zástupkyně ředitele Anna Čiperová.

K tanci i poslechu zahraje příbramská kapela A je to!, která má ve svém repertoáru písničky populárních českých i zahraničních kapel. Atraktivní podívanou připravili tanečníci ve stylu electric boggie. A nejsou to jen tak nějací tanečníci. Lektor electric boggie, hip hopu a street dance Karel Šíma a Adam Arai, který se může pyšnit tituly - dvojnásobný mistr světa, mistr Evropy a trojnásobný mistr České republiky v electric boggie. A to vše za doprovodu Filipa Mariuňaka a jeho beatbox show. Nebudou chybět ani soutěže o ceny a slosování vstupenek.

Námořní důstojníci ze skupiny California Dreams by těsně před půlnocí měli náladu ještě vygradovat. Jsou to dobří tanečníci, ale zároveň se jim špatně tančí v uniformách. Takže odkládání oděvu bude nutné…

A jak to bude na silvestrovský večer s občerstvením, prozradila vedoucí provozu Hana Tylichová: „Snažili jsme se držet tradičních silvestrovských pokrmů, takže v nabídce jsou chlebíčky, jednohubky, šleh, bramboráčky, vepřové koleno a různé dezerty. A samozřejmě jsme se dostatečně zásobili šampaňským.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám