Hlavní obsah

Dětský koutek ve zlínském Zlatém jablku se brzy představí v novém kabátě

Novinky, Kateřina Martykánová

V současné době prochází dětský koutek v obchodním centru uprostřed Zlína rozsáhlou rekonstrukcí. Již 15. května přivítá vylepšená herna opět své dětské návštěvníky.

Foto: Dětský svět

Veselé motivy brzy pokryjí zdi v dětském koutku.

Článek

Nejen nové vybavení, ale i nová malba s veselými motivy na stěnách už brzy oživí prostory dětského koutku ve 2. patře OZC Zlaté jablko. Nově zde bude umístěna také velká herní sestava s prolézačkami a spoustou nových hraček.

"Dětem brzy nabídneme kromě jiného např. i dotekovou obrazovku, díky které budou moci poznávat barvičky, počítat nebo se třeba učit základům angličtiny," uvedla provozovatelka Renata Kulesová.

Koutek je k dispozici nejen rodičům, kteří potřebují pohlídat děti starší tří let, ale navštěvují jej také menší děti s doprovodem dospělých. "Je to další příležitost, kde se můžu s dcerou potkat s kamarádkami a jejich dětmi," řekla Jarmila Vlková, maminka dvouleté Janičky, která už se těší na nový vzhled herny.

Koutek bude opět v provozu den před pátým výročím centra, a to 15. května v 9 hodin.

Pokračovat zde budou i pravidelná pohádková představení. To nejbližší, O Palečkovi, se uskuteční již v neděli 19. května.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám