Hlavní obsah

Desetiletému hrabáči kapskému popřeje k narozeninám Miroslav Táborský

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stalo se již tradicí, že mnohé zvířata v zoologických zahrad má své kmotřence nebo jen blahopřejníky z řad známých osobností. Musí to být ale zvíře populární, veřejnosti známé, aby upoutalo patřičnou pozornost. Kudlance nábožné to asi nebude. Hrabáč Draco bude k 10. narozeninám poctěn přáním herce Miroslava Táborského.

Foto: P. Vlček, zoo Praha

Hrabáč kapský Draco

Článek

Dracova oslava za účasti herce Miroslava Táborského proběhne v Africkém domě tuto sobotu od 14.00 v rámci programu Ohřejte se v zoo.

Hrabáč dostane speciální dárek

„Program v Africkém domě začne v sobotu 12. ledna v 10 hodin dopoledne a bude tentokrát tematicky zaměřen na hrabáče kapské. Návštěvníky čeká komentované krmení i řada doprovodných aktivit. Ve 14 hodin potom speciální host – herec Miroslav Táborský – popřeje Dracovi k 10. narozeninám a dojde i na předání pečlivě připraveného dárku, který chovatelé vymysleli společně se specialistkou na pohodu zvířat a enrichment,” informovala mluvčí zoo Lenka Pastorčáková.  

Ohřejte se u zvířat

Speciální program Ohřejte se v zoo se bude prolínat všemi zimními měsíci. Probíhá v lednu v Africkém domě, v únoru se přesune do Pavilonu goril a v březnu potom do Indonéské džungle.

Setkání se konají každou sobotu od 10.00 a v daném pavilonu je vždy umístěn edukační stánek, kde se zájemci dozvědí zajímavosti o zvířecích obyvatelích daných expozic

Připraveny jsou hry pro děti. Vše pokaždé vyvrcholí ve 14 hodin připraveným překvapením; např. setkáním s chovatelem či s hostem, vyhlášením soutěže či předáním zajímavého dárku.

Reklama

Výběr článků

Načítám