Hlavní obsah

Den dětí na ostravském Masarykově náměstí s Kašpárkem v rohlíku

Novinky, Vladimír Šmehlík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Legendární „bejbypanková“ hudební formace Kašpárek v rohlíku to 31. května rozbalí na velkolepé party u příležitosti Mezinárodního dne dětí na Masarykově náměstí v Ostravě.

Foto: www.bejbypank.cz
Článek

Seskupení Kašpárek v rohlíku vzniklo před několika lety jako reakce na nedostatek současné české dětské písně. Kašpárek v rohlíku v sobě spojuje divadlo a hudbu napříč žánry.

Vystoupení Kašpárka v rohlíku je kompilací mezi kabaretem a koncertem, ale především ohromně zábavnou show, která baví děti i rodiče. Mezigenerační projekt umně ladí dětský svět se světem dospělých prostřednictvím hudby a divadla.

Spolu s dětskými interprety hrají a zpívají v Kašpárkovi příležitostně i hvězdy české, nejen populární hudby. Lenka Dusilová, David Koller nebo třeba Milan Cais z kapely Tatabojs a Tonya Graves z Monkey Bussines, to je jen stručný výčet umělců, kteří tvoří s Kašpárkem v rohlíku. Kdo všechno se objeví na Masarykově náměstí v poslední květnový den, organizátoři zatím tají, jisté však je, že nudit se s Kašpárkem nebude opravdu nikdo.

Oslavu Mezinárodního dne dětí pořádá Centrum kultury a vzdělávání Moravská Ostrava ve spolupráci s Městským obvodem Moravská Ostrava a Přívoz. Koncert se uskuteční 31. května od 16.00 hodin na Masarykově náměstí v Ostravě. Již od 14. hodiny budou na náměstí připraveny atrakce pro děti a k dispozici bude také občerstvení.

Reklama

Výběr článků

Načítám