Hlavní obsah

Chaos v ranní hromadné dopravě v centru Prahy způsobila poškozená kolej

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cestujícím dnes ráno komplikovala dopravu noční havárie ve Vodičkově ulici v Praze, při níž byla poškozena kolej a linky 3, 9, 14, 24 musely být zrušeny. Výluka potrvá zřejmě i zítra.

Foto: Internet- archiv.dopravni.net

Ilustrační foto

Článek

Lidé, kteří ráno cestovali například ze Žižkova do Řep, museli řešit nečekanou situaci, jak se dostat do cíle své cesty.

"Autobusová náhradní doprava nemohla být zajištěna, protože místem není možné z důvodu likvidace havárie projíždět," uvedl na dotaz, proč nefunguje náhradní doprava, pracovník dispečinku.

Cestující tudíž byli odkázáni na metro. A informováni byli o situaci pouze z informačního letáku umístěného u jízdních řádů nebo od řidiče. Na informační linku se nebylo možné dovolat a na webové stránce dopravního podniku také žádná informace nebyla.

O technických problémech na informační lince v průběhu dne informoval dopravní podnik i na svých webových stránkách.

Místo linek 3, 9, 14, 24, byly zavedeny linky 31, 32, 33, 34, na jejich trasy se můžete podívat zde.

S běžným provozem tramvají v ulici Vodičkova počítá dispečink dopravního podniku od sobotního rána 13. listopadu. Nelze ovšem vyloučit i dřívější zprovoznění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám