Hlavní obsah

Českými Budějovicemi jezdí Mikuláš autobusem

Novinky, Martin Smrček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Českých Budějovicích začal chodit Mikuláš, anděl a čert ve středu ve 14 hodin. V uvedenou hodinu začala Mikulášská jízda speciálního autobusu pořádaná Dopravním podnikem města České Budějovice.

Foto: Martin Smrček

přílet anděla

Článek

Autobus je připraven pro rodiče s dětmi, nejen pro hodné, ale i pro hříšníky. Jednotlivé jízdy byly či budou na programu od 14.00, 15.00, 16.00 a 17.00 hodin z výstupní zastávky u Mercury na nádraží.

Mikulášský autobus jede z nádraží přes zastávky Senovážné náměstí-pošta - Poliklinika Sever - Mariánské náměstí - Družba-IGY - Strakonická-Möbelix - Voříškův Dvůr - Vltava-střed - U Výměníku - U Parku - Výstaviště - U Zelené ratolesti - Poliklinika Sever - Senovážné náměstí-pošta - nádraží.

Na hodné děti čeká sladká odměna od Mikuláše a anděla. Na zlobivé čeká čert a velice vážně si s nimi popovídá. Všechny jízdy mikulášským autobusem jsou zdarma.

Magistrát město České Budějovice připravil na pozdní odpoledne příjemný program na náměstí pro děti - a to přílet anděla z Černé věže. Podobná akce se konala již v loňském roce.

Reklama

Výběr článků

Načítám