Hlavní obsah

Britská hvězda a autor hitu z Twilight ságy Bobby Long se vrací do Olomouce

Novinky, Milan Papežík

Bobby Long si natolik oblíbil hanáckou metropoli, že se v dubnu znovu vrací, aby svým fanouškům představil novou show v rámci turné "1985".

Foto: Bobby Long

Bobby Long je charizmatický mladík

Článek

Bobby Long je především autorem hitu Let Me Sign z kasovního trháku Twilight sága a zároveň jedním z největších přátel herce Roberta Pattinsona.

Už ve dvaceti letech Bobby dokázal hloubkou a velice výraznou upřímností jeho hudby a textů a také vyzrálostí a silou jeho neporovnatelného kuřáckého hlasu, že umí přesvědčit jeho výjimečností především pravé milovníky hudby. Bobby Long nekráčí pouze ve stopách svých idolů Boba Dylana a Leonarda Cohena, ale také cestou bluesu, folku a country.

Mezitím žije Long už pár let v New Yorku. Proto tento severní Brit někdy zní jako americká folková legenda. Jsou ale momenty, kdy se stále objevuje hravá dětinskost, která z Bobbyho dělá mimořádného muzikanta. Se svým třetím albem Ode To Thinking přijíždí devětadvacetiletý umělec po dvouleté pauze konečně do Evropy. Bobby Long naživo, to je virtuózní hra na kytaru a poutavé vystoupení „staré duše“ v těle mladého muže, který je muzikálně dospělý. Plnou zádumčivou vášní vykouzlí na pódiu opravdovou poezii. Publikum zažívá „poutavou upřímnost a úžas“ zabalené do textů a not, popsáno slovy magazínu Austin Chronicles.

Minulý rok v Olomouci svým hlasem a hudební vášní nadchnul spoustu fanoušků. Do ArtUm Centra se vrací 15. dubna a půjde znovu o show plnou skutečného sexy hlasu, kdy z Bobbyho vyloženě tryská jeho hudební charizma a šarm. Koncert začne ve 20:00 hodin.

Vstupenky lze zakoupit v předprodeji (180 Kč) v kavárně Déjávu (ArtUm Centrum), v Infocentru v podloubí olomoucké radnice a na emailu ticketbooking@seznam.cz. Vstupenky na místě budou za cenu 200 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám