Hlavní obsah

Blíží se finále soutěže o nejkrásnější sportující dívku

Novinky, Marta Bednářová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už tento měsíc proběhne finále soutěže o nejkrásnější sportující dívku Finálový galavečer soutěže Dívka České republiky se uskuteční ve středu 27. září v Boby centru v Brně. Právě zde odborná porota vybere vítězky soutěže. Večerem bude diváky provázet moderátor Ondra Urban.

Foto: Facebook Dívky České republiky

Tým Dívky České republiky.

Článek

Hlavní myšlenou soutěže je povzbudit mladé slečny k aktivnímu a zdravému životnímu stylu.

„Dívka České republiky není jen soutěž krásy, ale také je to koncept, který spojuje a zároveň oceňuje krásu a sportovní nadání dívek,“ vyjádřil se Petr Letfus, obchodní manager soutěže. Ten také podotýká, že se nejedná o čistě sportovní akci, ale především o příležitost splnit si sny, poznat nové lidi, získat zkušenost a rozvíjet všestranný talent. 

Soutěž probíhá ve dvou kategoriích. Konktrétně se jedná o kategorie Princezna a Dívka. Všechny finalistky za sebou mají už pořádný kus cesty, neboť už prošly několika koly a absolvovaly tři soustředění. Závěrečné soustředění, které dívky teprve čeká, proběhne těsně před finálovým galavečerem.

„Letos je to opravdu silný ročník, holky jsou neuvěřitelné, milé, krásné a nesmírně šikovné. Porotu při rozhodování čekají těžké chvíle,“ dodal Petr Letfus.

Dívku České republiky založila Aneta Kuklínková, která si právě prostřednictvím soutěže splnila svůj vlastní sen. „Od dětství si přála být princeznou a neopustilo ji to ani v dospělosti. Tímto projektem se Aneta snaží umožnit každé slečně být princeznou,“ řekl Petr Letfus.

Sama zakladatelka a ředitelka soutěže si svůj princeznovský sen splnila formou dětských programů, na kterých vystupuje jako princezna Áňa. „Tým organizátorů se na vás bude těšit ve středu 27. září v brněnském Boby centru,“ dodal Petr Letfus. 

Reklama

Výběr článků

Načítám