Hlavní obsah

Aprílové badmintonové zápolení v Ostravě-Porubě

Novinky, Lenka Chýlková

Jak se zabavit v nevlídném předjarním počasí? Ideálně rozproudit krev při sportu. Ve zdravém těle zdravý duch - bylo heslo všech účastníků aprílového badmintonového turnaje o putovní pohár Czech Cool Trade. Tato akce se uskutečnila v neděli 29. března ve sportovním centru Fajne v Ostravě-Porubě.

Foto: Lenka Chýlková

Všechny dvojice ve hře

Článek

Druhého ročníku turnaje se zúčastnilo celkem 16 hráčů, ze kterých bylo náhodně sestaveno 8 dvojic. Na každou dvojici pak čekalo celkem 7 zápasů na dva vítězné sety. Zápolení se odehrávalo na čtyřech kurtech, takže turnaj probíhal plynule a v poměrně rychlém tempu.

„Zatím se nám daří docela dobře, snad se umístíme na předních příčkách,“ pochvaloval si Radim Havlíček, jeden z účastníků turnaje.

Po čtyřech hodinách byl turnaj dohrán a mohli tak být vyhlášeni vítězové. Jednoznačnými vítězi celého turnaje se stala dvojice Hynek Horák, Tomáš Mech, která turnajem prošla bez ztráty jediného setu. Druhé místo pro sebe získala dvojice Libor Borák a Klára Biolková a na třetí příčce se umístila dvojice Petr Fussek a Radim Havlíček

Celá akce probíhala v přátelské atmosféře. „Děkuji všem účastníkům za skvěle strávené nedělní dopoledne a už se těším na hojnou účast v příštím ročníku“, pochvaloval si akci Martin Kovalský, jednatel společnosti Czech Cool Trade, která akci organizovala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám