Hlavní obsah

Akce v Dolní oblasti Vítkovice bude věnovaná ochraně spotřebitelů

Novinky, Tomáš Majliš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 10. prosince se v 16:30 v kavárně interaktivní expozice U6 v Dolní oblasti Vítkovice uskuteční přednáška časopisu dTest a Energetického regulačního úřadu věnovaná ochraně spotřebitelů při předváděcích akcích. Součástí programu bude také promítání dokumentu Šmejdi.

Foto: Tomáš Majliš

dTest Oschrana seniorů při předváděcích akcích s Europe Direct Ostrava

Článek

Přednáška bude zaměřena především na ochranu seniorů, kteří předváděcí akce navštěvují nejčastěji. Programu se zúčastní zástupce Energetického regulačního úřadu Jiří Chvojka a právní poradci při dTestu Lukáš Zelený a Jana Fialová, kteří se s účastníky přednášky podělí o své zkušenosti ze strany odborníků a odpoví na dotazy v závěrečné diskuzi.

„S dotazy o ochraně spotřebitelů se na naše středisko Europe Direct Ostrava obrací stále více a více občanů. Touto besedou bychom rádi upozornili na nekalé praktiky českých šmejdů,“ řekla Mirka Matochová z Europe Direct Ostrava.

Beseda se koná v kavárně Interaktivní expozice U6 v Dolních Vítkovicích. Vstup je zdarma, pro návštěvníky bude přichystáno malé občerstvení.

Reklama

Výběr článků

Načítám