Hlavní obsah

5. ročník Zlín Design Marketu otevřel registraci pro vystavovatele

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlínský zámek o.p.s. zahájil přípravu dalšího ročníku Zlín Design Marketu. Designéři, kteří se chtějí na akci představit, mají nyní možnost se registrovat k účasti. Samotný Zlín Design Market se koná o víkendu 24. a 25. listopadu. Je určený široké veřejnosti a kromě prodejní části nabídne i tematické workshopy.

Foto: Zlínský zámek o.p.s.
Článek

Již popáté pořádá Zlínský zámek prodejní přehlídku mladého designu Zlín Design Market. Letos se koná již v závěru listopadu a stejně jako v předchozích letech nabízí designérům možnost ukázat svá originální díla a nabídnout je k prodeji.

Pro návštěvníky je to příležitost k nákupu nevšedních kousků z oblasti módy, šperků, bytových doplňků či grafiky a třeba tak pořídit jedinečné vánoční dárky. „Cílem projektu je propojovat všechny generace a vzájemně sdílet novinky ze světa designu,“ uvedla za organizátory Miroslava Kupčíková.

Základem je prodejní přehlídka autorských designových děl, na kterou navazují i oblíbené kreativní workshopy. Během nich mají návštěvníci možnost zapojit se do tvůrčí činnosti.

Designéři, kteří mají zájem o prezentaci své tvorby, se mohou registrovat do 7. října na http://www.zlin-design.cz/zdm_2018.

Pátý ročník Zlín Design Marketu bude mít otevřeno v sobotu 24. listopadu od 10 do 20 hodin a v neděli 25. listopadu od 10 do 16 hodin.

Projekt vznikl jako platforma pro sdílení designových novinek díky obecně prospěšné společnosti Zlínský zámek, která ve spolupráci se Statutárním městem Zlín usiluje o znovuoživení zámku a zpřístupnění jeho prostor veřejnosti. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám