Hlavní obsah

37. Mistrovství ČR ve stolním hokeji hostí Žďár nad Sázavou

Novinky, Tomáš Vítámvás

Nejen tradiční velké sporty, ale také ty malé mají svůj systém soutěží, na jehož konci se nejlepší hráči setkají na mistrovství republiky. Sportovci v odvětví, které se nazývá billiard hokej, nebo lidověji řečeno šprtec, již mají také svůj každoroční turnajový maraton – Český pohár u konce.

Foto: Martin Kučera

billiard hokej - šprtec - Mistrovství ČR 2015 (Ostrava)

Článek

O víkendu 25. až 27. listopadu bude hostit Mistrovství České republiky město Žďár nad Sázavou. Shodou okolností se tak stane přesně 10 let poté, kdy se zde závěrečný turnaj sezóny konal poprvé.

Akce se bude konat v malé tělocvičně ZŠ Švermova. Program zahájí pozvaní hosté a poté již odstartuje turnaj ve všech pěti kategoriích. Celkem se do zápasů o titul zapojí 62 hráčů, kteří se nejprve museli na turnaj Mistrovství ČR kvalifikovat prostřednictvím systému turnajů nazývaných Český pohár.

Pro účastníky i fandy tohoto sportu byly spuštěny internetové stránky se základními informacemi, případně lze na facebooku, kde lze akci vyhledat pod názvem 37. MČR, sledovat nejaktuálnější dění před Mistrovstvím ČR.

Řady vítězů předchozích ročníků jsou skutečně již velmi dlouhé a jen několik jednotlivců dokázalo zvítězit vícekrát. Necháme se tedy i letos překvapit tím, kdo přijede v nejlepší formě a přiveze si s sebou o trochu více štěstí než soupeři.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám