Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 30. prosince 2005

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Motto dne : Co je hezké, není těžké

Článek

BERAN ( 21.3. - 20.4.)

Kývnete na změnu, o jejímž prospěchu vás už dlouho někdo přesvědčuje. Potěšíte tím zejména dospívající děti. Vezmou to jako pádný důkaz vaší duševní svěžesti. Důležité je vydržet, nedopřávejte sluchu zapšklým známým a příbuzným.

BÝK ( 21.4. - 21.5.)

Marně byste diskutovali s někým, kdo má jiný postoj k životu a odlišné zkušenosti. Úplně stačí dodržovat základní pravidla slušnosti a hovory s podobnými lidmi neprotahovat. Čekají vás setkání mnohem zajímavější a živější.

BLÍŽENCI ( 22.5. - 21.6.)

Pokud vás trápí nějaké dilema, můžete ho vyřešit díky auře Venuše. Zadaným zajistí klid v rodině a svobodným ctitelku či nápadníka, se kterým naberou silvestrovské oslavy přímo kosmický rozměr. Je na vás, abyste nepřebrali.

RAK ( 22.6. - 22.7.)

Jen s velkým přemáháním se ovládnete v restauraci nebo obchodě, kde vám brutálně naznačí, že jste tam nevítaným hostem nebo zákazníkem. Známí vám prodají něco, co našli pod stromečkem a vůbec se jim to nehodí.

LEV ( 23.7. - 22.8.)

Nedělejte si iluze, že odoláte a všechny dnešní pozvání na malé posezení s kolegy či přáteli odmítnete. Jsou dny, kdy to ani při nejlepší vůli prostě nejde. Díky Marsu však máte dost pevné vůle na to, abyste se někde nezapomněli.

PANNA ( 23.8. - 22.9.)

Na poslední chvíli nelze vyloučit nudnou povinnost. Jupiter radí neotálet a rychle se s ní vypořádat. Byla by velká chyba přenášet problémy do dalšího roku. Nebylo by rovněž od věci vyrovnat všechny dluhy. Nový rok bude rázem veselejší.

VÁHY ( 23.9. - 23.10.)

U srdce vás zahřeje pohled na děti a partnera, užívajících si vašich vánočních dárků. Nebylo by se čemu divit, kdybyste podlehli sentimentalitě a splnili jim dnes každé, jen trochu reálné přání. Nepodceňujte předpověď počasí.

ŠTÍR ( 24.10. - 22.11.)

Vyjasní se něco, co vám vrtá v hlavě už hezkou řádku dní. Přispěje k tomu dopis, telefonát nebo návštěva známých. Zvedne se vám nálada a začnete sršet energií a odvážnými nápady. Dostanete chuť udělat něco velkého a originálního.

STŘELEC ( 23.11. - 21.12.)

V zaměstnání budete spíše jen přecházet z místa na místo, v myšlenkách úplně jinde. Přesto se vám podaří vyvolat v šéfovi dojem, že se snažíte a vysloužíte si pochvalu. Důkladně zvažujte, komu můžete půjčit větší peněžní částku a komu ne.

KOZOROH ( 22.12. - 20.1.)

Zamilování mohou strávit nádherný den se svým idolem. Zarmoutí vás jenom to, jak je den krátký. Pod  vlivem odpoledního setkání s přítelem začnete znovu přemítat o tom, zda prožít Silvestr s větší společností nebo zůstat doma.

VODNÁŘ ( 21.1. - 20.2.)

Přijmete ruku nabízenou ke smíru. Možná se už po ránu objeví nebo zavolá příbuzný, kolega či známá, se kterými jste letos měli spory. Dříve můžete odejít z práce jen v tom případě, že půjdete rovnou domů.

RYBY ( 21.2. - 20.3.)

Dnes už o ničem důležitém raději nerozhodujte. Jste příliš roztěkaní na to, abyste vymysleli něco opravdu rozumného. Navíc nelze vyloučit nebezpečí, že za vámi přijde někdo úmyslně s tím, aby vás egoisticky a zbaběle doběhnul.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám