Hlavní obsah

Violoncellistka Terezie Kovalová tráví s manželem Vánoce u romantických komedií

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Violoncellistka Terezie Kovalová stráví už čtvrté společné Vánoce s manželem Milanem Vodičkou, i když se brali teprve loni. Pokud jde o jejich vlastní tradici, nejraději mají společné sledování vánočních romantických komedií.

Jak tráví Vánoce Terezie KovalováVideo: Novinky

 
Článek

Terezie Kovalová si pochvaluje, že mají s manželem Milanem Vodičkou stejný filmový vkus, takže se o Vánocích neperou o ovladač a shodnou se na tom samém.

„Milan totiž na rozdíl od mnoha jiných mužů miluje romantické komedie, které u nás jedou už od začátku prosince. Máme v počítači složku jenom vánočních filmů a bez Lásky nebeské by to u nás nebyly ty pravé Vánoce,” svěřila se.

Děti ještě manželé nemají, ale dokážou si vyhrát i s dárky, které si věnují navzájem. Nejde ani tolik o ty materiální.

Foto: Michaela Feureislová

Terezie Kovalová

„Přiznám se, že jsme oba velcí milovníci Vánoc a od začátku vztahu si snažíme vybírat dárky, které chceme a které bychom si sami přáli. Každé Vánoce je to tak velké překvapení,” vyprávěla.

Bill Nighy: Za slávu vděčí cynickému morousovi z Lásky nebeské

Styl

A čím například manžela potěšila? 

„Zatím se nám oběma daří vybrat něco, z čeho jsme opravdu odvaření. Manželovi jsem takhle zakoupila celý den v herně se starými počítači, kde jsme si to pak užili oba. Dáváme si hodně zážitkové dárky,” vysvětlila.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám