Hlavní obsah

Vilém Čok nemá rád vánoční bláznění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Vilém Čok (49) na sebe prozradil, že není žádný velký romantik. U vánočního stromečku koledy nezpívá. Kapra se salátem si sice dá, tradičního cukroví trochu uzobne, ale nijak nadšený ze všeho vánočního bláznění není.

Článek

„Přiznám se, že Vánoce nijak neprožívám. Snad ještě když byli moji synové malí, ale teď už chodí do střední školy. Pro mě Vánoce spíše znamenají, že je míň práce, takže i míň peněz. Ale aspoň si trochu odpočinu a nadechnu se,“ přiznává populární rocker.

Vilda se ve vánočním období už začíná připravovat na svůj pověstný dvouměsíční ramadán, během něhož se nedotkne alkoholu. Ten pro něj začíná každý rok 1. ledna. Což ovšem neznamená, že by o vánočních svátcích doháněl, co celý rok nestihl. Ani to, že by vánoční zvyky zcela vypustil.

„To rozhodně ne, umělý stromek bych nesnesl, máme pravý a pochopitelně si pod něj dáváme dárky. Začátkem prosince dám vždycky na ledničku pod magnet papírek, aby na něj každý napsal, co by si přál,“ nechává Vilém Čok nahlédnout do svého soukromí.

A co si přeje on sám?  „Zdraví, štěstí a tak, ale to jsou takové obvyklé řeči, které se stejně bohužel nedají darovat. Mám rád praktické dárky. Loni jsem dostal třeba takovou tu chladničku na víno. Moc jsem si ji přál a je fakt skvělá. I když víno v ní nevydrží tak dlouho, jak bych chtěl. Ale to je moje chyba,“ směje se Čok.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám