Hlavní obsah

Vánoční dárky, které potěší malé holčičky i velké slečny

Novinky, Dana Sokolová, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Potěšit malé i větší slečny nemusí být tak složité, jak se na první pohled může zdát. Pokud rodiče či známí alespoň trošku ví, o co se dané dítě zajímá, pak je opravdu z čeho vybírat. Sázkou na jistotu může být kniha, hudební CD s oblíbeným interpretem, hračka, ale i trendy oblečení či nejrůznější zkrášlovadla. Většina holčiček se chce líbit a i ty nejmenší touží minimálně napodobovat maminky.

Foto: Profimedia.cz

Při výběru dárku by rodiče měli především hledět na přání dítěte.

Článek

Dnešní děti už od útlého věku vnímají nejrůznější technická zařízení a vymoženosti, vyrůstají v době mobilních telefonů, interaktivní komunikace a sdílení zážitků přes sociální sítě, a přesně od toho se odvíjí i jejich zájmy o hry a hračky. To ale neznamená, že je nezaujmou i tzv. statické hračky, které nic nedělají, např. plyšák na mazlení apod.

V každém případě, pokud rodič nechce, aby vánoční dárek, ještě než Vánoce skončí, zůstal odhozený někde v rohu, měl by při jeho výběru především hledět na přání dítěte.

Foto: Archiv firem

Triko, 329 Kč, s dlouhým rukávem, 269 Kč, boty, 729 Kč, sponky ouška, 129 Kč, vše Zara.

Foto: Archiv firem

Tričko s kočičkou, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Balerínky na gumu, H&M, 299 Kč. Pyžamový komplet, H&M, 349 Kč.

Foto: archív firmy

LEGO DUPLO Velká farma - Stavebnice přenese vaše děti na venkov plný zvířátek. Vaši malí farmáři si tak budou moci postavit stodolu, domek i stáj pro koně. A tím zábava na farmě určitě nekončí.

Foto: archív firmy

Digitální fotoaparát pro děti 4.5cm LCD displej, CMOS 3Mpix, 8x digitální zoom, microSD/SDHC karty, JPEG, růžová

Foto: Alza.cz

Doktorský set 11ks - V tomto setu najdete vše, co doktor k práci potřebuje - stetoskop, jehlu, taštičku, pinzetu, nůžky, tlakoměr a další doplňky. Vše je vyrobeno z krásně barevného kvalitního plastu. Sada může dělat radost dětem od 3 let.

Foto: archív firmy

Dětský čajový set - Krtek - Tento set obsahuje celkem 15 dílů a je vyveden v růžové barvě. Najdete zde konvičku, tác, čtyři šálky s podšálky a talířky, vše s veselým potiskem roztomilého dětského hrdiny.

Foto: archív firmy

Playmobil Můj první statek - krásný malý statek, kde je spousta zvířátek. Na statku je vše potřebné. V kuchyni se vaří oběd, v ložnici je pečlivě ustláno a v boudě před budovou je hlídací pes.

Foto: Efko

Igráček Trio Léčíme obsahuje postavičku doktora, sestřičky, pacientky a plně vybavenou ordinaci, kde se léčí všechny nemoci a neduhy. Naštěstí šikovný pan doktor s hodnou sestřičkou si vždy poradí s různými strastmi svých pacientů.

Foto: archív firmy

Foukací fixy na textil od Centropenu - rozvíjejí dětskou tvořivost a kreativitu, a kreslení a tvoření dávají nový rozměr. Disponují až 15 barevnými odstíny, včetně přebarvitelných i parfémovaných inkoustů, a až 9 sadami šablon.

Foto: archív firmy

Playmobil Luxusní bungalov - ubytujte sympatický pár v luxusním bungalovu se slunnou terasou na které se mohou opalovat. Dovolená začíná, sestavte si pomocí playmobilu obrovský hotelový komplex.

Foto: archív firmy

Monster High - Posuvné pouzdro s líčením - sada dekorativní kosmetiky nadchne všechny malé parádnice. Paletka je vyvedena v oblíbeném designu Monster High. Najdete v ní několik odstínů očních stínů a tvářenek, rtěnku, lesk na rty a doplňky na nehty.

Foto: Archiv firmy

Sedací vak Cupcake Kids, Bonami, 2299 Kč.

Foto: Archiv firmy

Povlečení Snurk Princess, Bonami, 1189 Kč.

Foto: Archiv firmy

Baby trika se sukýnkou a dlouhým rukávem z organické bavlny, dva kusy v balení, Bonprix, 339 Kč.

Foto: Zapf Creation

Nemocné štěňátko Baby Born - dokonalý domácí mazlíček pro všechny děti, kterým rodiče nechtějí pořídit živé zvířátko. Štěňátko je skoro jako živé! Jen má nemocnou pacičku a děti si tak mohou zahrát na malé ošetřovatele a pokusit se štěňátko uzdravit.

Foto: Zapf Creation

Panenka Moxie Girlz Magic Hair - velká česací hlava pro malé kadeřnice, které na ní mohou zkoušet nejrůznější účesy. Speciální ledový razítka, zas umožňují tvořit vzory na barevných vlasových pramíncích.

Foto: bambutik.cz

Malé slečny potěší i hebké a měkké triko z bambusu. Doporučuje se i dětem s kožními problémy, je antibakteriální a dobře odvádí vlhkost. Hodí se na běžné nošení, spaní ale i sport.

Foto: archív firmy

LEGO Friends Obchodní zóna Heartlake - s touto hrou dostane nakupování zcela jiný rozměr. Najdete zde vše, co v reálném obchodním domě. Kosmetický salon, butik s šaty, občerstvení a dokonce i fotokoutek, ve kterém si užijí děti spoustu zábavy.

Foto: Archiv firem

Lampička Minnie Mouse, Datart, 1099 Kč.

Foto: Archiv firem

Batoh s kočkou, Lindex, 399 Kč. Červená sukně, 469 Kč, mikina s liškou 469 Kč, vše Zara. Klobouk s oušky, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě.

Foto: Archiv firmy

Batoh s bodlinami Madd Pax, Bonami, od 1599 Kč.

Foto: Archiv firmy

Šaty vlevo, 749 Kč. Vpravo ve dvou barvách, 429 Kč, vše Bonprix.

Foto: Skibi

Dětské boby Hamax Sno Fantasy - vysoce kvalitní stroj, přesné řízení, skvělá klouzavost a silné brzdy dopřejí svému pasažérovi opravdu fantastický pocit rychlosti a vzrušení z jízdy.

Foto: Babypoint

Klasická sportovní helma řady BeSafe Psycho Kid, vybavená větracími otvory, které odvádějí přebytečné teplo ve velikostech 46 – 52.

Foto: archív firmy

LEGO Architecture Eiffelova věž- reálný stavební model neznámější ikony Paříže – Eiffelovy věže. 321 dílků Lega. Pro děti od 12 let.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám