Hlavní obsah

Trendem letošních Vánoc jsou ručně vyráběné skleněné ozdoby

Novinky, das

Letošním Vánocům budou dominovat ručně vyráběné dekorace s tradičními motivy, přírodními prvky, ale i dekoracemi s tzv. vintage stylem zaměřeným na krajky, papírové zdobení nebo květinové látky.

Foto: Profimedia.cz

Trendy se opět vrací k tradicím.

Článek

Klasické materiály slaví svůj návrat. Z našich domácností se tak pomalu začínají vytrácet umělotiny a nahrazuje je opět kvalita.

Kromě mašlí, zdobených perníčků, papírových, textilních či dřevěných ozdob jsou tak na našich stromcích k vidění opět i pravé skleněné ozdoby.

Foto: Glassor
Foto: Glassor

 Trendy barvy - červená a bílá

Vánočním dekoracím letos budou dominovat i tradiční barvy jako červená a bílá. Milovníci moderního stylu pak jistě ocení odstíny mentolově zelené, fialové či různé metalické druhy.

Foto: Iris

Růžová letos bude dominovat.

Foto: Iris

Kombinace růžové a šedé

Vyhledávané jsou i kolekce bílo zlaté s nádechem tzv. „ledové zimy“. Objevují se však i trendy motivy „vintage“ s krajkovým zdobením či návrat k retro stylu a retro dekoracím.

Jednoduše řečeno, i letos si mezi vánočními ozdobami najde tu svoji každý. Myšleno je i na děti s výběrem pohádkových figurek či jiných dětských motivů. Tvořivé rodiny pak jistě ocení čistě skleněné koule, které si mohou ozdobit dle vlastních nápadů.

Foto: Glassor
Foto: Glassor
Foto: Glassor
Foto: Glassor
Foto: Glassor
Foto: Glassor
Foto: Glassor
Foto: Glassor
Foto: Glassor

Vintage styl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám