Hlavní obsah

Tipy na vánoční dárky, které ocení praktické ženy

Každá žena je jiná. Jsou mezi námi takové, které praktické dárky neuznávají, jiné si je doslova žádají. A není na tom nic špatného. Jakýkoliv pomocník, který usnadní práci a ušetří čas či umožní dělat věci, které ještě nedávno byly záležitostí jen profesionálů, ženě dávají mnohem více času na sebe a zároveň ji mohou posouvat dopředu. Nechte se inspirovat tipy, které nás zaujaly.

Foto: Profimedia.cz

Inspirace na praktické vánoční dárky

Článek

Praktické oděvy, župany či ložní prádlo

Mezi dárky, které určitě potěší každou praktickou ženu, patří trička, která odolají špíně, včetně té, jež vzniká pobrindáním.

Radost udělá ale i příjemný župan, který nejen výborně saje, ale žena se do něj může i zachumlat.

Tradičním a oblíbeným dárkem pod stromeček je povlečení. Při jeho výběru se soustřeďte nejenom na vzory (populární jsou například ty severské), ale věnujte také pozornost materiálovému složení. V poslední době je stále populárnější bavlněný satén, ale i tradičně velmi kvalitní damašek, 100% bavlna či lněné povlečení.

Foto: Cityzen

Unikátní české triko, na kterém není vidět pot a odolá špíně, vyrobené z prémiové bavlny. Za každých okolností se budete cítit příjemně a vypadat skvěle. Neotřelý dárek, který vzbudí spoustu pozornosti a zvědavých pohledů - oblečení budoucnosti od české firmy CityZen, k dostání na cityzenwear.cz za 790 Kč. 

Foto: archiv firem

Zleva župany: Teddy župan, Intimissimi, 1749 Kč. Vaflový pudrový, H&M, 899 Kč. Vaflový, H&M, 899 Kč. Červený, H&M, 749 Kč. Květovaný, Astratex, 199 Kč. Kalhoty, Oysho, 999 Kč. Boty, H&M, 399 Kč

Foto: archív firem

Povlečení bavlněný satén – Elvira šedé + malý povlak na polštářek, mkluzkoviny.cz 749 Kč; Prémiová měkoučká deka z umělé kožešiny, tchibo.cz 1790 Kč; Sada ručníků z hedvábně jemného bambusu, příjemná na dotek a mimořádně savá, bambutik.cz 799 Kč

Něco do kuchyně

Ne každá žena má doma v kuchyni takový prostor, jaký by potřebovala. Snaží se tak využít každé místo na maximum. Pomoci k tomu mohou různé pořadače, organizéry, boxy či nejrůznější dózy do šuplíků či skříněk, ale i například do lednice.

Radost ale mohou udělat i nejrůznější malé spotřebiče od ručního mixéru, kávovaru, moderní fritézy, pomalého či multifunkčního hrnce po vakuovačku či elektrický gril.

Foto: 4 Leaders

Více prostoru na potraviny získáte s praktickým šuplíkem do lednice. Šuplík se dá roztahovat podle potřeby. Navíc skrze děrování odkapává voda, takže se potraviny, a především ovoce udrží mnohem déle čerstvé. Cena od 45 Kč / kus, k zakoupení na darky.cz.

Foto: archív firem

Kávovar na překapávanou kávu Catler CM 4012, 3990 Kč; Philips Viva Collection MultiCooker HD3037/70, 2999 Kč; Sencor Pomalý hrnec SPR 7200SS, vaří i ve vakuu či v páře, 3999 Kč; Káva jako od baristy s The Barista Pro SES878 od Sage, 21 990 Kč

Foto: archív firem

Remoska® T41/43 Tria White + Grill NomadiQ - lze s ní vařit, péci i dusit a grilovat, 8990 Kč; Margit Slimáková: Osobní receptář pro zdraví a pohodu, albatrosmedia.cz 399 Kč; Tescoma Forma bochníková DELÍCIA 29 x 16 cm, cop, 799 Kč

Inspirace na vánoční dárky pro kutily

Vánoce

Pomocníci pro každodenní hygienu 

Každá žena se o sebe ráda stará a dokáže ocenit i čistě praktické dárky, které jí usnadní jak péči o chrup, tak zdokonalí péči o tělo a vzhled.

Foto: Wikinomist

Darujte krásný úsměv! Nejlépe hodnocený sonický kartáček na trhu Magnitudal má 48 000 kmitů/minutu, časovač, 5 režimů čištění, a dokonce 4 typy hlavic. Čištění s ním je zkrátka jedna radost. Na vrácení garantujeme jako jediní 120 dní, takže nic neriskujete. Na dentalweb.cz nyní za skvělou cenu!

Foto: královstvikrasy.cz

Praktické ženy ocení růstovou řasenku, která při pravidelném užívání přirozeně prodlužuje řasy. Už nemusíte kupovat zvlášť řasenku a růstové sérum na řasy. Ušetříte stokoruny a navíc nemusíte každý den myslet na aplikaci séra. Většina žen zaznamenává první výsledky po 3-4 týdnech užívání. Řasenku lze zakoupit na kralovstvikrasy.cz od 333 Kč.

Foto: archív firem

Vysoušeč vlasů Dyson Supersonic™, limitovaná edice, dyson.cz 11 390 Kč; Philips Prestige Žehlička na vlasy BHS830/00, přizpůsobí se každému vlasu, 3599 Kč; Foreo Bear™ tónující obličejový přístroj, napomáhá k redukci vrásek Notino.cz od 5700 Kč

Radost pro každou zahradnici

Ženy, které milují zahradničení, pěstování vlastní zeleniny a ovoce, ale i okrasných květin či keřů, určitě ocení kvalitní zahradnické nůžky, ale i další nářadí.

Foto: Happy tools

Exluzivní sada zahradnického nářadí Fiskars, která obsahuje zahradnické nůžky, lopatku na sázení a kultivátor v dárkovém balení za 690 Kč, profinaradi.com.

Foto: archív firmy

Dárková kazeta weiki velká - probiotický elixír pro zdravé rostlinky v krásné dřevěné dárkové kazetě. Díky přírodním užitečným bakteriím rostliny lépe zakoření, získají víc živin, více porostou, pokvetou i plodí, www.weiki.bio 1990 Kč

Foto: archív firem

Inspirace pro zahradníky

Foto: Nákoleníky Esschert Design Pond, Bonami 499 Kč; Květinová zahradnická zástěra, Babičkářství.cz 399 Kč; Rýč rovný XACT, Truhlíkov 1112 Kč; Dámská zahradnická zástěra Esschert Design Pond, Bonami 569 Kč; Dárková vstupenka do Botanické zahrady, 200 Kč; Vánoční dárková kazeta: Zahradníkův rok. Najdete v něm kuchařku Herbář ze zahrady přímo na talíř, zahradnické rukavice s bylinkovým potiskem, denim zástěru, notes na poznámky nejen o zahradě, zábavný kalendář na rok 2022 a navíc plechový box s jarními semínky zeleniny, culinabotanica.cz 1899 Kč

Tipy na udržitelné vánoční dárky

Vánoce

Malé spotřebiče v péči o tělo, ale i domácnost

Skvělým praktickým dárkem mohou být i pomocníci v péči o tělo, a to jak funkční epilátory, tak masážní vany na nohy či přístroje pro domácí manikúru či pedikúru.

S úklidovými pomocníky jako dárkem na Vánoce obecně pozor. Citlivější ženy by si to mohly vyložit jako němou výtku nedostatečného pořádku doma.

Pokud se na tento křehký led rozhodnete vydat, zvolte pak raději něco, nad čím opravdu zajásá, tedy něco skutečně praktického. Tím může být například bezdrátový vysavač, který lze použít jako tyčový i ruční a je vybaven i plnohodnotným turbokartáčem. Díky němu je pak možné velice rychle zlikvidovat chlupy po zvířecím mazlíčkovi, třeba před nečekanou návštěvou.

Foto: Concept

Výborný dárek pro ženy a dívky. Díky S IPL epilátoru Concept IL3020 Perfect Skin lehce a bezbolestně dosáhnou jemné pokožky bez chloupků. IPL epilátor Concept využívá technologii intenzivního pulzního světla (IPL), která byla podrobena více než 15 letům klinických testů po celém světě. Umožňuje ošetření ve 2 režimech a 5 úrovních podle odstínu pokožky. Je vybaven 2 vyměnitelnými nástavci, se kterými lehce odstraníte chloupky na nohou, rukou i v citlivých oblastech bikin, podpaží a obličeji (tváře, horní ret, brada). Cena 4999 Kč, k dostání na my-concept.cz

Foto: archív firem

Philips 8000 Series Aqua Plus 3v1 XC8349/01, na suché a mokré čištění a na zvířecí chlupy, 16 999 Kč; Robotický vysavač SENCOR SRV 9550BK, 15 990 Kč; CP2110 Parní mop Perfect Clean, 2499 Kč

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám