Hlavní obsah

Tatiana Vilhelmová a Vojta Dyk prožívají tradiční Vánoce

Novinky, Jiří Čeladník

Ačkoli by se mohlo zdát, že Tatiana Vilhelmová a Vojta Dyk jsou spíš punkoví rodiče, opak je pravdou. Důkazem toho je skutečnost, že herecký pár prožívá vánoční svátky velmi tradičně.

Vánoce Tatiany VilhelmovéVideo: Novinky

 
Článek

„Máme stromek, chodí k nám Ježíšek s dárky, máme kapra, bramborový salát, posloucháme koledy, chodíme na Staré Město zpívat, potkáváme se s celou naší rodinou a myslíme na Ježíška," popsala v kostce herečka, co prožívají o Vánocích.

Tatiana Vilhelmová a Vojta Dyk spolu mají syna Aloise, kterému bude o Vánocích už rok a půl. Letošní Vánoce tedy bude vnímat mnohem více, než ty loňské. „Myslím si, že bude všechno vnímat velmi dobře. Stromeček bude muset být vysoko," pousmála se herečka.

Pro Tatianu je o Vánocích důležitá střídmost. „Celkem se to snažíme zkorigovat, aby to nebylo o rozežranosti, a to myslím z pohledu dárků, ale také sledování televize. Aby toho nebylo moc," uvedla.

Reklama

Související témata:

Související články

Lucia Šoralová bude mít punkové Vánoce

Zpěvačka Lucia Šoralová prý bude mít punkové Vánoce. K dceři Rebece letos v září přibyl syn Ondřej a Lucia tak vůbec nic nestíhá. Dárky proto bude nakupovat na...

Výběr článků

Načítám