Hlavní obsah

Simona Krainová na Vánoce nepeče, raději dělá srandu

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Modelka Simona Krainová prožije poprvé Vánoce jako dvojnásobná maminka. Už se těší, jak je pro své dva kluky připraví. „Chtěla bych, aby je měli stejně pohádkové, jaké jsem je mívala já,“ svěřila se.

Jak bude Simona Krainová slavit VánoceVideo: Novinky

 
Článek

Simona s manželem Karlem Vágnerem si mysleli, že svátky už budou slavit ve vlastním. Přestavba bytu v Dejvicích se ale protáhla, takže zůstávají v pronájmu ve Slovanském domě. „Ale je jedno, kde Vánoce trávíte. Důležité je s kým,“ míní Krainová.

„Hlavně pro Maxe už budou letos Vánoce zážitek. Chtěla bych naučit kluky všechny tradice jako půlení jablíček nebo lití vosku do vody, jako jsme to se sestrou mívaly,“ vyprávěla.

Co se týče vaření, modelka přiznává, že to její parketa není. „Nevařím, nikdy jsem nevařila a nemám k tomu vztah. A nemyslím, že to ze mne dělá horšího člověka. Najdou se kamarádi, kteří mi napečou vánoční cukroví. A protože u nás budou na Vánoce babičky, smažení kapra a bramborový salát bude na nich. A já budu dělat srandu. Na to jsem expert,“ uzavřela.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám