Hlavní obsah

Nejlevnější mobilní skládačka má ještě atraktivnější cenovku. Díky Vánocům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Samsung uvedla do prodeje na přelomu léta a podzimu dvě nové skládačky s ohebným displejem – chytré telefony Galaxy Z Fold3 a Galaxy Z Flip3. Druhá zmiňovaná novinka se přitom už při své prodejní premiéře zapsala jako cenově nejdostupnější skládačka s ohebným displejem. Díky vánočním slevám ale cena klesla ještě o tisíce korun.

Skládací chytrý telefon Galaxy Z Flip3 5GVideo: Novinky

 
Článek

U modelu Z Flip3 5G spadla pořizovací cena v porovnání s předchůdcem z 42 999 Kč na 26 999 Kč v případě základního modelu s 8GB pamětí a 128GB úložištěm. Verze s 256GB úložištěm pak vyjde na 28 999 Kč.

Uváděné částky však platily v době prodeje, díky předvánočním slevám jsou nyní ceny ještě nižší. Základní provedení s menší pamětí tak podle Zboží.cz případné zájemce vyjde na 23 990 Kč, což je o tři tisíce korun méně.

Stejně vysoká sleva je také u většího modelu, který nyní stojí 25 990 Kč.

Smartphony s ohebnými displeji jsou fenomén. Jak je to ale s opravami?

Mobil

Skládací chytrý telefon Galaxy Z Fold3 5GVideo: Novinky

V případě většího bratříčka také cena citelně klesla. Mobilní telefon Z Fold3 5G bylo možné ještě minulý měsíc v České republice zakoupit za 46 999 Kč (12/256 GB), respektive za 48 999 Kč (12/512 GB).

Aktuálně se ale ve vybraných obchodech dá menší kapacita úložného prostoru pořídit za 40 990 Kč. Větší verze případné zájemce vyjde na 42 990 Kč, v obou případech je tedy sleva 6000 Kč.

Jihokorejský elektronický gigant navíc aktuálně u obou provedení láká ještě na šrotovné, při dodání staršího přístroje je tak možné získat výkupní bonus až 5000 Kč, čímž se logicky výsledná cena nového přístroje ještě citelně sníží.

Foto: archív výrobce

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Foto: archív výrobce

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Každý umí něco jiného

Model Z Fold3 je stejně jako předchůdce určen uživatelům, kteří touží po maximální produktivitě a zároveň po zábavě na nejvyšší úrovni. Skládací konstrukci využívá k tomu, aby jeho majitelé mohli využívat smartphone také jako tablet. V útrobách se ukrývá ohybný displej s úhlopříčkou 7,6 palce, menší obrazovka je pak zvenčí, ta se používá ve složeném stavu. Novinkou je podpora dotykového pera S Pen.

Z Flip3 je opět designovým skvostem. Skládací konstrukci využívá k tomu, aby v kapse nezabíral tolik místa. V podstatě má tedy rozměry klasického smartphonu, který ale v půlce přehnete na polovinu. V zavřeném stavu poslouží i jednoduchý informační displej na vnější straně. Ten je nicméně daleko větší než u předchůdce.

Foto: archív výrobce

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Foto: archív výrobce

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám