Hlavní obsah

Levnější mobily, konzole, notebooky i televize. Operátoři lákají na vánoční slevy

Ušetřit klidně i několik tisíc korun při nákupu nového smartphonu, ale klidně i druhý telefon za pouhou jednu korunu. Ušetřit je možné také při nákupu tabletů, notebooků nebo nositelné elektroniky. Takové jsou letošní lákadla operátorů před Vánocemi.

Foto: Profimedia.cz

Slevy se netýkají pouze chytrých telefonů, ale také další elektroniky.

Článek

Bohatý ježíšek je letos u T-Mobilu, kde mohou lidé pořídit elektroniku z portfolia Samsungu až o 7000 Kč levněji. Navíc mohou využít akce s druhým telefonem za pouhou 1 Kč, čímž se dostanou na celkovou úsporu až 14 000 Kč.

Pokud lidé koupí u magentového operátora některý z iPhonů společně s chytrými hodinkami Apple Watch, získají jedno ze zařízení také za 1 Kč. Jablečný smartphone společně s hodinkami je tak možné pořídit už od 12 999 Kč.

T-Mobile nadělí svým zákazníkům mobily za korunu, koupit ale musí dva

Mobil

Dotované nejsou přitom pouze chytré telefony, ale také další elektronika, jako jsou tablety, televizory, herní konzole či notebooky. Díky vánoční akci je tak s hlasovým tarifem možné pořídit herní konzoli už od 999 Kč, notebook od 3021 Kč a televizor od 7721 Kč.

„Zatímco většina operátorů od dotací na nákup zařízení ustupuje, pro nás jsou nadále důležitou odměnou, kterou chceme pro naše zákazníky zachovat – ať už touží po novém telefonu, nebo potřebují spíš notebook či televizor,“ prohlásil Michal Podlucký, ředitel segmentu pro rezidentní zákazníky T-Mobilu.

Majitelé předplacených karet s hlasovým tarifem navíc před Vánocemi dostanou za každé dobití předplacenky částkou alespoň 250 Kč internetový balíček o velikosti 1 GB a neomezené volání do vlastní sítě na jeden měsíc zadarmo.

V rámci vánoční akce mohou noví zákazníci Mobile TV využít zvýhodněné ceny už od 99 Kč. K tarifu M či vyššímu navíc získají balíček HBO Základ na tři měsíce zdarma. Optický internet a DSL připojení pak pořídí zákazníci v nejvyšší rychlosti za 299 Kč na prvních šest měsíců od zřízení služby.

Tisícovka za každou službu

Naplno běží vánoční kampaň také u O2. „Chtěli jsme k letošním Vánocům přijít s odměnou pro stávající i nové zákazníky. Zároveň jsme se chtěli vyhnout složitým mechanismům a udělat čerpání benefitu pro našeho zákazníka pochopitelné a jednoduché,“ vysvětlila Silvie Cieslarová, ředitelka marketingu mobilních služeb v O2.

V praxi to podle ní funguje velmi jednoduše. „Čím více služeb má zákazník u O2, tím více benefitů v podobě tisícovky na produkty od nás získá,“ doplnila Cieslarová.

Je tedy jedno, zda jde o předplacené karty, tarify se smlouvou nebo například o uživatele O2 TV – za každou službu získají stávající uživatelé 1000 Kč na nákupy v kamenné prodejně či internetovém obchodu O2.

Pokud si navíc během akce aktivují novou službu, dostanou také další slevu ve výši jedné tisícovky. Díky tomu mohou nabídku využít i noví zákazníci operátora. Slevy je následně možné využít na nákupy vybraných produktů, jde například o mobily, tablety, notebooky a sluchátka O2 Pods.

Jediným pravidlem je, že slevy na produkty se nesčítají a na jeden nákup je možné uplatnit pouze jednu slevu. Uživatelům ale nebráni nic v tom nakoupit prostřednictvím pěti různých objednávek pět různých produktů a na každý získat tisíc korun slevu, pokud tedy mají pět různých služeb.

Televize zadarmo

Na slevy láká také Vodafone. Zákazníci, kteří si chtějí koupit nový hardware, mohou při pořízení kombinované nabídky služeb získat slevu až 5000 Kč. Řeč přitom není jen o chytrých telefonech, ale také o tabletech, noteboocích, televizorech či herních konzolích.

„Na Vánoce se u oblíbené pohádky nebo filmu sejde nejedna rodina, proto na nové zákazníky čekají díky vánoční kampani Vodafonu i 3 měsíce služby Vodafone TV zdarma. Televizi si je možné pořídit samostatně, akce platí pro balíčky Klasik a Komfort, hradí se pouze pronájem set-top boxu za 70 korun měsíčně. Znamená to přes 115 programů a k tomu videotéku s více než 2000 tituly,“ prohlásil mluvčí Vodafonu Ondřej Luštinec.

V rámci vánoční kampaně také Vodafone upravil své mobilní tarify. Nyní u základního tarifu Neomezený Basic, ale i Neomezený Super mohou zájemci aktivovat zdarma datové zrychlení na maximum. To znamená, že tři libovolné dny v měsíci mohou surfovat neomezenou rychlostí.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám