Hlavní obsah

Bára Nesvadbová dodržuje tradiční vánoční obyčeje. Místo pohádek vypráví strašidelné historky

Domácnost Báry Nesvadbové je plná dospělých lidí. Od toho se taky odvíjí aktivity během adventu. Místo sledování pohádek si s maminkou a dcerou Bibianou vyprávějí strašidelné historky.

Jak bude trávit letošní Vánoce Bára Nesvadbová Video: Novinky

 
Článek

„Jsme domácnost dospělých. Nemůžeme se každý rok koukat na Pretty Woman. K rozvoji vkusu nám to nepomáhá,“ rozesmála se Bára, která ale zároveň přiznala, že pohádku Anděl Páně si nenechá ujít.

Jinak doma ale dodržují vánoční obyčeje. „Odpoledne k nám přijíždí Táňa Kovaříková (módní návrhářka, pozn. red.). S tou lejeme olovo, házíme botou, třeseme bezem, jestli zaštěká pes. Pak jedeme k Pavlínce (novinářka Pavlína Saudková, pozn. red.) na cukroví. Společně pak chodíme na půlnoční,“ popsala své aktivity spisovatelka.

Asi nikoho nepřekvapí, že Bára své blízké pod stromečkem obdarovává knihou. Překvapením možná ale pro někoho bude, že se většinou nejedná o její díla, která jí v průběhu roku vyjdou.

„Každému kupuji knihy. Nejsou ale většinou moje. Autorských výtisků je hrozně málo,“ smála se Bára Nesvadbová, která pár minut předtím pokřtila se Zdeňkem Svěrákem své nové dílo Povídání Anny Hogenové s Bárou Nesvadbovou.

Reklama

Výběr článků

Načítám