Hlavní obsah

Klasické pohádky i novější americké filmy chystá na Vánoce Prima

Novinky, Stanislav Dvořák

Především klasické pohádky nabídne ve svátečním období televize Prima, slibuje ale také pár premiérových filmů a tematické dokumenty.

Foto: Prima

Pyšná princezna

Článek

Záplava českých pohádek začne už 23. prosince (Princ Bajaja), na Štědrý den poběží Dařbuján a Pandrhola a pohádka O princezně Jasněnce a létajícím ševci. Dále je v nabídce Kozí příběh, Sedmero krkavců, Pyšná princezna, Princ a Večernice či Třetí princ, které doplní novější zahraniční filmy typu Božská Florence, Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti a Santa je úchyl 2.

„Štědrý den zahájí ráno animovanou pohádkou Hotel Transylvánie. Na tu naváže česká filmová klasika Kristián, rodinný film Hon na myš, česká pohádka Strašidla nebo klasické pohádky Dařbuján a Pandrhola a O princezně Jasněnce a létajícím ševci. Po štědrovečerní večeři bude v hlavním vysílacím čase bavit chlapec Kevin, který se na Vánoce ocitne Sám doma. Na pokračování jeho zábavných dobrodružství se mohou diváci těšit v dalších dnech. Sváteční večer završí Zorro: Tajemná tvář,“ vyjmenovala Gabriela Semová z Primy.

Foto: Warner Bros.

Luke Evans a Orlando Bloom (vpravo) ve filmu Hobit: Bitva pěti armád

Silvestr Prima zaplní Českým mejdanem s Impulsem, na kterém vystoupí třeba Mirai, Xindl X, Jelen nebo Michal David. Diváci se mohou těšit i na speciální sestřih toho nejlepšího z letošního ročníku Česko Slovensko má talent, na který naváže silvestrovské vydání Prima Partičky s hosty Jakubem Prachařem, Janem Maxiánem a Ondřejem Rumlem. O půlnoci začne nový rok filmem Komici s.r.o. The Tour.

Adventní specialitou bude 22. prosince přímý přenos charitativního koncertu Nadačního fondu Kapka naděje z Vinohradského divadla, který budou moderovat Libor Bouček, Jakub Prachař, Jan Maxián a David Gránský. Na akci vystoupí mimo jiné skupina No Name, Hana Zagorová nebo Monika Bagárová.

Prima COOL nabídne všechny díly Doby ledové, dva díly Hobita s Martinem Freemanem a Ianem McKellenem a Prima MAX snímky Zelená míle, Muž se železnou maskou, Smím prosit?, Anglický pacient a mnoho dalších. Prima ZOOM nadělí divákům tematické vánoční dokumenty Kapří monstra, Vánoce v říši zvířat a pokračování oscarového dokumentu Putování tučňáků: Volání oceánu.

Své nabídky již dříve zveřejnily i Nova [celá zpráva] a Česká televize [celá zpráva].

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám