Hlavní obsah

Kristýna Frejová se odmítá nechat terorizovat šílenstvím nákupních center

Novinky, Eliška Vinterová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco někdo už se pomalu začíná připravovat na letošní vánoční svátky, herečka Kristýna Frejová se každoročním shonem nenechává strhnout. Na štědrovečerní hostině u ní nesmí chybět tradiční pokrmy a bez velkého stromu se její rodina také neobejde. Vše ale řeší s poklidem a vyhýbá se nakupujícím davům.

Foto: Milan Malíček, Právo

Kristýna Frejová

Článek

„Jako obvykle se na ně nepřipravuju! Odmítám se nechat terorizovat šílenstvím nákupních center, běsnících občanů a nadcházejícím kaprocaustem,“ sdělila nám dcera Ladislava Freje a Věry Galatíkové. Samozřejmě bez nazdobené domácnosti si ale vánoční čas představit nedokáže.

„Máme vysoké stropy, tak bude vysoký strom a taky nás bude víc, takže olovo a maminčin luxusní bramborový salát, samozřejmě,“ prozradila Frejová, kterou diváci mohou aktuálně vídat v seriálu Modrý kód.

Na štědrovečerní tabuli nesmí chybět řada jejích oblíbených pokrmů, které má celá její rodina ráda. „Můj speciální králičí vývar, bramborový salát, kde je navíc jablko a pak podle toho, jaké seženu maso mimo mainstreamové řetězce. Neplánuju, zařizuju se podle toho, co vesmír dodá,“ prozradila Kristýna, která nestráví Vánoce pouze v Česku.

Přestože řada jejích kolegů, ať už z televize, nebo divadla, s oblibou odlétá během svátků do teplých krajin, herečka tomuto trendu dosud nepodlehla a raději vyrazí za sněhem. „Jsme lyžní typy, tak letos Dachstein,“ prozradila Frejová, která se již nyní těší na rakouské Alpy.

Reklama

Výběr článků

Načítám