Hlavní obsah

Hodinky – nadčasový dárek pod stromeček

Novinky, Linda Humlová

Čas je veličina, která tvoří velmi důležitou část našich životů. I proto patří hodinky mezi jedny z nejkrásnějších dárků, které můžete dostat. Symbolizují nadčasovost, eleganci, ale i preciznost, kterou v sobě ukrývají. Vyberte si takové, které vám budou dělat radost celé roky.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Alessandra Ambrosiová pro značku Omega

Článek

Možná si říkáte, že doba již pokročila a ke zjišťování času nám místo hodinek stačí mobilní telefony. To je ale velký omyl. Hodinky sice slouží primárně k tomu, abychom věděli, kolik je zrovna hodin, navíc jde ale i o kultovní a módní záležitost, která pozvedne styl každé ženy. Podívejte se, jaké jsou letos trendy.

Rodinná investice

Drahé hodinky patří mezi klenoty, které se dědí z generace na generaci. Jejich výhoda je vedle jedinečného designu a zpracování ta, že nikdy nezestárnou a většinou ještě získávají na hodnotě. Pokud zvažujete takto velkou investici, porozhlédněte se u takových značek, jako je Cartier, Bvlgari, Tiffany & Co., Rolex či Omega.

Foto: archiv firmy

Zleva, Cartier, info o ceně v butiku. Bvlgari, info o ceně v butiku. Cartier, info o ceně v butiku.

Foto: archiv firmy

Hodinky DIC, celozlaté, růžové 18karátové zlato + diamanty, pásek je černý z kůže aligátora. Cena na vyžádání.

Chytré hodinky

Pokud jsou pro vás klasické hodinky nudné, pak můžete vyzkoušet jejich „chytrou” alternativu. Takové modely se umí propojit s vaším telefonem, nabídnou vám na ciferníku například výběr zpráv, budík či notifikace ze sociálních sítí.

Jednodušší modely umí např. zaznamenávat vaši fyzickou aktivitu, tep, dobu spánku atd. Výběr je jen na vás.

Foto: Samsung

Samsung Gear sport, 8990 Kč

Foto: archiv firmy

Hodinky

Minimalistické

Pokud ještě žádné hodinky nevlastníte, pak zapomeňte na kamínky a ozdoby a zaměřte se na minimalistické modely. Jsou totiž krásné, nadčasové a decentní. Budou se hodit ke každému stylu oblečení, navíc vám garantujeme, že vás jen tak neomrzí. Vybrat si můžete zlaté, stříbrné či v barvě rose-gold.

Sportovněji založené dámy ocení kožené a látkové řemínky, které se dají i snadno měnit podle aktuální nálady.

Foto: archiv firem

Zleva, Zoot, 1899 Kč. Vemzu, 4799 Kč. Vemzu, 2900 Kč. Gucci, 25 060 Kč

Foto: archív firmy

Stylové hodinky Calvin Klein - Zleva: 1. K8A23541 z řady Whirl z nejaktuálnější kolekce. Průměr ciferníku je 33mm, cena: 8530 Kč; 2. K7N23C41 z řady Chic, průměr ciferníku je 38mm, cena: 7200 Kč; 3. K3M22526 z řady Minimal, cena: 6920 Kč

Vánoční

Hledáte luxusní dárek pro maminku, babičku či kamarádku k Vánocům? Nebo jste muž, který si neví rady, jaké hodinky vybrat své partnerce? Pak se porozhlédněte po modelech, které decentně symbolizují Vánoce. Vybrat si můžete mezi různými odstíny červené nebo naopak můžete vsadit na kamínky či ciferník se srdíčkem. Uvidíte, že obdarované osobě uděláte radost, navíc si při nošení hodinek vybaví společně strávené svátky.

Skvělým nápadem je i gravírování, které je možné udělat zezadu na ciferníku. Vyrýt tak můžete intimní vzkaz, iniciály či jiný nápis, který vás napadne.

Foto: archiv firem

Zleva, Swarovski, 8990 Kč. Zoot, 3899 Kč. Klenoty Aurum, 6930 Kč. Swarovski, 8990 Kč

Mix materiálů

Mixování materiálů je u šperků trendy, hodinky nejsou výjimkou. Hlavním plusem je, že se nemusíte starat, jestli máte na sobě zrovna stříbrné, nebo zlaté doplňky. Hodinky k nim totiž budou v obou případech skvěle ladit.

Foto: archiv firem

Zleva, Michael Kors, 8960 Kč. Festina, 4490 Kč. Daniel Klein, 1770 Kč. Klenotnictví Dušák, info o ceně v obchodě.Klenoty Aurum, 9870 Kč.

Růžové zlato

Rose-gold neboli růžové zlato slaví úspěch zejména u mladších ročníků. Důvod je ten, že se jedná o krásnou alternativu ke klasickým stříbrným a zlatým hodinkám, navíc působí moderně a žensky. Jak se vám líbí?

Foto: archiv firem

Zleva, Michael Kors, po slevě 3390 Kč. Zoot, 2689 Kč. Festina, 2999 Kč. Vemzu, 4610 Kč. Casio, 1290 Kč

Ozvláštněný ciferník

Pokud patříte mezi sběratelky zajímavých hodinek, porozhlédněte se v obchodech po modelech s ozvláštněnými ciferníky. Jsou elegantní, výrazné a můžete je sladit k oblečení nebo je naopak nechat vyniknout.

Foto: archiv firem

Zleva, Frey Wille, info o ceně v butiku. Swarovski, 8990 Kč. Frey Wille, info o ceně v butiku. Gucci, 28 420 Kč

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám