Hlavní obsah

Smutné Vánoce Miluše Bittnerové: Po ztrátě tatínka raději letí do světa

Novinky, David Zápal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Letos zemřel po těžké nemoci její tatínek a herečka Miluše Bittnerová se s tím stále ještě nevyrovnala. Nejhezčí svátky roku tak raději stráví v zahraničí, aby jí každoroční tradice a všudypřítomné koledy nepřipomínaly její ztrátu.

Letošní Vánoce u Milušky BittnerovéVideo: Novinky

 
Článek

„Doma se obvykle všichni svorně přežíráme. Nesmí chybět bramborový salát, kapr, vinná klobása a rybí polévka. Cukroví bude jen jedno, ale hlavní je, aby byla pohoda. Což letos asi mít nebudeme, protože odešel náš tatínek,“ uvedla pro Novinky Bittnerová.

„Budou úplně jiné. Rozhodla jsem se, že je nechci trávit v Česku. Uteču před koledami. Myslela jsem, že by jela i maminka. Ale nechtělo se jí. Udělaly jsme proto dohodu. S přítelem odlétáme do Číny a Thajska a maminka bude se sestrou a vnoučaty. A příští rok si to nějak prohodíme,“ plánuje herečka a moderátorka.

Už v dětství byla vůči těm, co ji obdarovávali, velmi velkorysá.

„Odmalička jsem se naučila jásat i nad dárky, které se mi úplně nelíbily, protože jsem nechtěla zkazit Ježíškovi, potažmo rodičům, radost,“ dodala Miluše Bittnerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám