Hlavní obsah

Herečka Berenika Kohoutová na Vánoce jablko nekrájí

Novinky, Jiří Čeladník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce by měly být svátky klidu a míru, ne vždy se to ale povede. Herečka Berenika Kohoutová povyprávěla, že i v její rodině se stalo, že adventní čas na příbuzné nepůsobil zrovna harmonicky. Jinak Vánoce herečka miluje a užívá si je.

Herečka Berenika Kohoutová miluje vánoční Prahu Video: Novinky

 
Článek

Kde stráví ty letošní, ale zatím herečka neví. „My totiž letos máme v rámci rodiny takové přeskupování, protože se všichni stěhují nebo rekonstruují byty. Moje tchyně, moje máma, moje švagrová Marika Šoposká s manželem. My jediní jsme nic nerekonstruovali. Zatím tedy nevím, u koho nakonec budeme. Ale máme možnost spousty krásných nových bytů,” smála se Berenika.

Řeč přišla i na rodinné zvyky, ale na ty prý u nich nedojde. „My nejsme rodina tradic a zvyků, bohužel, takže ani žádné speciální nedodržujeme. Ale já si Vánoce jinak hrozně užívám, vánoční Prahu a svařák a to, že jsou lidi spolu. Všechna tahle klišé mě baví,“ řekla Kohoutová, která nakonec přece jen jednu ‚tradici‘ uvedla.

„U nás v rodině je na Vánoce základ, že se vždycky někdo pohádal. Ale já jsem nebyla ten, kdo se hádal, tak jsem od toho ani nikdy nemusela utíkat,” svěřila se. „Ale nemáme to tak, že by bylo dusno, takže ani nebyl důvod,“ dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám