Hlavní obsah

Hanka Kynychová zrušila tradici vánočního přejídání

Novinky, David Zápal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

I ze StarDance známá cvičitelka Hanka Kynychová pečlivě dbá nejen o svoje zdraví, ale také o fyzičku vlastních dětí. Její ratolesti tak rozhodně nebudou po Vánocích jako kuličky.

Jak tráví Vánoce Hanka KynychováVideo: Novinky

 
Článek

„Přežírání doma už dlouhá léta netradujeme. Jsem čím dál tím víc položená do stravy. Takže i když pečeme, pečeme zdravě. Když mlsáme, snažím se, aby to pak děti kompenzovaly pohybem. Možná si někdo řekne, že jsem blázen. Čím dál víc si ale uvědomuji, jakou zodpovědnost vůči dětem máme. Hyperaktivita je jen přehršel cukru. Chtěla bych být tou, kdo bude hlásat, že maminky by měly dávat pozor na to, co děti o Vánocích budou jíst,“ řekla Novinkám Kynychová.

Ještě na Štědrý den dopoledne bude cvičit. „Pak už se snažím držet tradice. Děti obejmout, strojit stromeček a podobně,“ plánuje.

„Legrační je, že manžel vždy slibuje, že má vše připravené. A buď mu chybí světla, stojan, nebo rozbije špičku na vánoční stromek. Zkrátka to, co probíhá i v jiných rodinách, je i u nás,“ dodala závěrem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám