Hlavní obsah

Vojtěch Kotek slaví obrácené Vánoce

Novinky, David Zápal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herec a také režisér Vojtěch Kotek se zalekl povinné vánoční nudy a rozhodl se zbořit tradice od základů. V jeho rodině nyní nejkrásnější svátky roku slaví ve velkém a docela překvapivě.

Kontra Vánoce Vojty KotkaVideo: Novinky

 
Článek

„Poslední dva či tři roky jsou naše Vánoce jiné a výjimečné. Začínala to být nuda. Rozhodl jsem se, že to prolomím, pozval jsem i své kamarády a děláme takzvané kontra Vánoce,“ řekl Novinkám Kotek.

„Vše je obráceně. Začíná to tím, že místo stromku máme ozdobený kontrabas. A prohazujeme role, takže my mladší dáváme rodičům dárky. Táta minulý rok dostal traktůrek, máma kuchyňku pro děti. Letos rodiče hodně zlobili a dostanou tak hodně dárků. Snažíme se z toho prostě udělat legraci. Na bázi toho najednou vzniká opravdová vánoční atmosféra,“ rozpovídal se mladík na křtu knížky Padesátka, podle filmu, který režíroval.

„Může to být krásný dárek. Sám se cítím obdarován. Nikdy jsem nečekal, že na základě hned mého prvního filmu vznikne knížka. Dévédéčko a Blu-ray se nám podařilo obohatit spoustou bonusů, takže to může být pro někoho fajn dárek,“ dodal Vojtěch Kotek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám