Hlavní obsah

Pro celou rodinu by musela Agáta Prachařová o Vánocích srazit dva velké stoly

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Modelka Agáta Prachařová má opravdu hodně velkou rodinu. Kdyby se prý měli sejít všichni, jeden pingpongový stůl by na slavnostní štědrovečerní tabuli nestačil. Proto se sejde rodina po částech, nejdříve manželova, potom všichni dohromady.

Jak bude trávit Vánoce Agáta PrachařováVideo: Novinky

 
Článek

První Vánoce bude Agáta se synem Kryšpínem a manželem Jakubem Prachařem trávit v jejich novém domě. „Myslím, že nebudeme mít ani dostatek židlí, takže to možná budou takové punkové Vánoce na zemi,” míní.

Na Štědrý večer nezve svoji maminku Veroniku Žilkovou s manželem Martinem Stropnickým, babičku a své četné sourozence. „Bude tam rodina od Kuby. A pak se nějak sejdeme všichni i s tou druhou stranou. Všichni bychom se tam nevešli, myslím, že ani takový stůl neexistuje. Není nás sice padesát, ale třicet určitě,” svěřila se.

Pro všechny své hosty ale Agáta vařit nebude. Baví ji spíš pečení. „Vařit bude Kubova babička, která vaří každý rok a vaří skvěle. Oni všichni vědí, že moc vařit neumím, takže budu péct. Peču asi osmnáct druhů cukroví a asi zkusíme letos i vánočky, ale to nechám na manželovi, protože já je neumím zaplétat a on ano,” prozradila.

Skoro všechny dárky už má Agáta nakoupené. „Hodně jsem toho objednala přes internet, ale nemůžeme se o tom moc bavit, protože u nás dárky nosí Ježíšek,” snažila se, aby ji neslyšel syn Kryšpín, který se pohyboval kousek vedle. A co si syn od Ježíška přeje? „Hlavně věci na rybaření,” prozradila jeho maminka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám