Hlavní obsah

Vánoce Michala Davida budou ve znamení velké únavy z rozbalování dárků

Novinky, David Zápal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Už čtyři roky je hitmaker Michal David z dědečka vlastně téměř otcem svého pětiletého vnuka Sebastiana. Protože dcera studuje v zahraničí, zpěvák se o jejího syna s manželkou stará. A nejinak to bude na Vánoce.

Foto: archiv A. Taş

Michal David s vnukem Sebastianem

Článek

„Séba ve svém věku všechno vnímá, je to krásné období. Myslím si, že pro něj máme pár dárků, které ho potěší. Má pět let starý tablet, tak jsme mu koupili nový, aby si na něm mohl hrát. A manželka mu k němu pořídila i tužku, takže si bude moci malovat,“ prozradil Novinkám David.

Pro náhradní rodiče se jen tak něco nezmění, jejich dcera Klára sice už dostudovala, ale chystá se na stáž do Itálie. Než bude mít praxi a dodělá si titul magistry, umělec s manželkou budou dál vnuka vychovávat.

„Vánoce strávíme v úplném klidu. Celý rok cestuji, takže si je budeme užívat doma, odpočívat a budeme se dívat na pohádky. Už jsem dlouho žádnou neviděl, takže se na ně těším,“ tvrdí Michal David.

„Žádné zvláštnosti se u nás nedějí. Máme úplně normální obyčeje jako každý jiný. Nebude chybět kapr, salát, rybí polévka, rozdáme si dárky a poslechneme si koledy. Opravdu poslechneme, aspoň ten jeden den v roce opravdu nechci zpívat,“ směje se.

Z loňských svátků si vybavuje vtipnou vnukovu stížnost. „Séba dostal docela dost dárků, od nás i od příbuzných. Když byl asi u pátého, tak nás začal prosit, že by to raději nechal na ráno, že je to strašná práce je rozbalovat. Hodně jsme se nasmáli a třeba to tak bude i letos,“ dodal pobaveně.

Reklama

Výběr článků

Načítám