Hlavní obsah

Oslavte Nový rok ve flitrech a sametu

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opulentní oslavy Nového roku se rozhodně neobejdou bez zářivého a stylového oblečení. Pokud se chystáte oslavit příchod roku 2016 ve velkém stylu, pak by ve vašem outfitu rozhodně neměl chybět lesk a třpyt.

Foto: Profimedia.cz

Oslavy Nového roku se letos rozhodně neobejdou bez blyštivých kousků.

Článek

Hitem jsou flitry a mini šaty

Velkým hitem letošní party sezóny jsou bezpochyby flitrované minišaty. Neuděláte proto chybu, pakliže se rozhodnete tento krátký model zvolit v klasické černé, tmavé, nebo sváteční stříbrné barvě a k němu pouze obujete stejnobarevné lodičky.

Foto: Archiv firem

Zleva: Černé minišaty s flitry, Bershka, 1499 Kč. Modré šaty s výstřihem, Asos, 825 Kč. Stříbrné šaty s dlouhým rukávem, Bershka, 1199 Kč.

Vyzkoušejte netradiční barvy

Oslavy Nového roku ale zároveň přinášejí i spoustu prostoru pro experimentování, a to nejen s alkoholem, ale i s módou. Nebojte se proto vyzkoušet netradiční barvy, jako je svítivá limetková, kobaltově modrá, karmínově rudá, nebo šaty poseté měňavými flitry.

Foto: Archiv firmy

Zleva: Šaty s barevnými flitry, 3373 Kč. Šaty se zelenými flitry, 1443 Kč. Modré šaty s volnými zády, 1176 Kč. Vše Asos.

Dlouhým šatům sluší drdoly

Opulentní akce se neobejdou bez velké večerní róby. I v tomto případě vsaďte na třpyt, dramatický samet, rozparky a siluetu kopírující střihy.

Pokud máte dlouhé šaty až ke krku, vyčešte vlasy do drdolu a nechte vyniknout šíji. Nezapomeňte, že musíte dbát nejen na to, aby ladily doplňky, ale i na vhodnost účesu.

Foto: Archiv firem

Modré sametové šaty, H&M, 999 Kč. 2. Černé s flitry, H&M, 1799 Kč. 3. Šaty na ramínka, Goddiva, Zoot, 2829 Kč. 4. Se stříbrnými flitry, Goddiva, Zoot, 2829 Kč.

V pánském stylu

Jestliže nejste šatový typ a akce nevyžaduje velkou večerní róbu, vsaďte na kožené nebo koženkové kalhoty. Ty vypadají dobře v kombinaci s maxi košilí. Pokud budete mít svršek z kvalitního materiálu, celek to velmi výrazně pozvedne. Do ruky patří psaníčko i přesto, že se jedná o pánský styl. Pokud nevydržíte na jehlových podpatcích, zvolte alternativu v podobě elegantních kotníčkových bot na nízkém podpatku.

Alternativou mezi šaty a kalhotami je takzvaná kalhotová sukně. I ta může ve správné kombinaci působit velmi elegantně a být tak součástí slavnostního outfitu.

Foto: Archiv firem

Psaníčko Matt&Nat, Urbanlux, info o ceně na webu. Kotníkové boty z vlny a plsti Toms, Urbanlux, 3680 Kč. Koženkové kalhoty, Topshop, info o ceně v obchodě. Košile s puntíky, Zuzana Kubíčková, 3000 Kč.

Foto: Archiv firem

Lodičky, Salamander, info o ceně v obchodě. Psaníčko z telecí kůže, DKNY, 6150 Kč. Kalhotová sukně, Lindex, 1799 Kč. Hedvábná halenka, Zuzana Kubíčková, 5900 Kč.

Vyměňte kalhoty za sukni

V obou případech můžete místo kalhot obléknout i sukni. I zde platí, že čím třpytivější či honosnější materiál, tím lépe. Na bujaré oslavy příchodu Nového roku se hodí velké třásně, blyštivé plochy a opět také barevné flitry nejrůznějších velikostí. Se sukní zkrátka nikdy nic nezkazíte.

Foto: Archiv firem

1. H&M, 949 Kč. 2. Closet, Zoot, 1689 Kč. 3. Topshop, info o ceně v obchodě.

Párty sezóna přinesla sandálky na podpatku

Co se týče obuvi, téměř bez výjimky je vhodné, pokud se jedná o večerní akci v baru, nebo večírek, obout podpatky. V letošní párty sezóně se začaly ve velkém nosit páskové lodičky s otevřenou špičkou. Ty rozhodně neobouvejte, pokud se večírek, byť jen z malé části, odehrává venku, patří jedině do klubu, baru nebo na ples, ze kterého vás domů do tepla odveze taxi.

Foto: Archiv firem

Aldo, 1799 Kč. 2. Mango, 1299 Kč. 3. Asos, cca 1874 Kč. 4. Asos, cca 1499 Kč.

Originální klasika

Nic ale nezkazíte klasickými lodičkami. I zde si můžete vyhrát. A to, co se barev, designu i střihu týče. Zazáříte v černých lodičkách s transparentním podpatkem, k černým koktejlkám obujte zářivě modré či flitry poseté „jehly”. Nohy opticky prodlouží elegantní lodičky v nude barvě.

Foto: Archiv firem

1. Zara, 1999 Kč. 2. Aldo, 1999 Kč. 3. Mango, 899 Kč. 4. Asos, cca 4872 Kč.

Velké kabelky nechte doma, prim hraje psaníčko

Velké kabelky se na novoroční párty nehodí. Vyberte si ideální velikost psaníčka, kam schováte hotovost, kreditní kartu, mobil a třeba lesk na rty. Navíc malá kabelka do ruky sladěná s outfitem může být pomyslnou třešničkou na dortu.

Foto: Archiv firem

Stříbrné s flitry, Mango, 899 Kč. Se zelenými kamínky, Asos, cca 1867 Kč. Zlaté, Asos, 1045 Kč. Asymetrické černo stříbrné, s.Oliver, 999 Kč. S motivem hadí kůže, Asos, cca 1120 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám