Hlavní obsah

Vánoční dárky pro domácí mazlíčky

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stále více lidí myslí na Štědrý den nejen na své blízké, ale i na čtyřnohé členy rodiny. I na ně tedy o Vánocích čekají pod stromečkem nejrůznější dárky.

Vánoční dárky pro pejskyVideo: Novinky

 
Článek

„Lidé o Vánocích svým mazlíčkům nejvíce kupují dárky s vánoční tematikou. Tedy hračky a doplňky,“ říká Lenka Kholová, majitelka obchodů Rogz.

Pořizují ale i praktičtější věci, například pamlsky a dobroty, designové pelíšky a misky na žrádlo. Lidé z velkých měst chodí do chovatelských potřeb pro zateplené oblečky, aby jejich čtyřnozí společníci netrpěli zimou.

Foto: Rogz.cz

Vánoční šátek s rolničkou poro psy i kočky, 269 Kč.

Foto: Rogz.cz

Míček se zuby, cena podle velikosti od 132 Kč.

Oblečení snoubí funkčnost i styl

Výrobci vyšli chovatelům vstříc, k dostání jsou oblečky s odolným softshellem, funkčním materiálem, který je do jisté míry voděodolný, chrání proti větru a drží teplo. Na své si tedy přijdou i ti, kteří se svými zvířaty podnikají dlouhé procházky přírodou nebo vyrážejí na hory.

„Nejdůležitější ale je, aby to pejskovi bylo pohodlné, aby se cítil komfortně,“ upozorňuje Lenka Kholová.

Foto: Rogz.cz

Obleček pro malé i velké psy do té největší zimy. Svým kvalitním provedením a nepromokavostí udrží obleček psa v teple a v suchu i v tom nejhorším počasí, 763 Kč.

Foto: Rogz.cz

Vánoční hračka z manšestru, 159 Kč.

Foto: Rogz.cz

Pískací vánoční plyšová hračka ideální pro malé psy a štěňata, 99 Kč.

I oblečení a doplňky pro zvířata podléhají módním trendům. Seženete je v nejrůznějších barvách, motivech, s kožešinami, okrasnými kapucemi, nebo s Disney postavičkami.

Všechny tyto produkty jsou nejen pěkné na pohled, spojuje je i vysoká funkčnost. Prioritou je hlavně pohodlí a to, aby čtyřnohým zákazníkům nebyla zima.

Foto: Novinky

Vánoční dárky pro pejsky

Pokud si myslíte, že oblečky pro psy jsou záležitost čivav, pak jste na omylu. „Vyrábí se i pro velká plemena,“ říká Lenka Kholová a doplňuje, že na své si přijdou i majitelé například rhodéského ridgebacka.

Foto: Fitmin

¨Fitmin For Life Well Done Sea Food, 255 Kč.

Foto: Fitmin

Výživový doplněk Fitmin Gastro, 189 Kč.

Obdarujte milovníky zvířat

„Jak pro páníčky, tak i pro mazlíčky doporučuji jako vánoční dárek hands-free vodítko pro psy, které se upevňuje na zápěstí. Vodítko je skvělým dárkem pro všechny, kteří se svým psem žijí aktivně, a je jedno, jestli běhají, chodí po horách nebo jezdí na bruslích,“ říká Patrik Šilhavý z e-shopu Dogg.

Vodítko také uvítají všichni, kterým vadí mít při venčení neustále zaměstnanou jednu ruku. Obtěžuje to při otevírání dveří, telefonování nebo při nošení tašek z nákupu. Vyrábí se v šesti módních barvách, má výměnné kryty a můžete jej tedy měnit dle libosti. Je vhodné pro psy do 30 kg a můžete jej doplnit o rozdvojku pro dva psy.

Skvělými dárky pro milovníky psů jsou také dekorace a bytové vybavení s tematikou psů. Zákazníci mohou vybírat ze široké nabídky polštářů, soch, obrazů, osvětlení a dokonce i nábytku s motivem jejich oblíbeného plemene.

Foto: Doggz.cz

Dekorativní polštáře s různými plemeny psů, cena od 539 Kč za kus.

Foto: Doggz.cz

Pokladničky, cena za kus 499 Kč.

Foto: Doggz.cz

Věšák ve tvaru Jezevčíka, 1399 Kč.

Foto: Doggz.cz

Stolní lampa Mops, 1799 Kč.

Foto: Doggz.cz

Designové samonavíjecí hands-free vodítko Lishinu, 1099 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám