Hlavní obsah

Adventní koncert Nadace Jedličkova ústavu opět rozezní Betlémskou kapli

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nadace Jedličkova ústavu zve již popáté na vánoční koncert v pražské Betlémské kapli, kterým chce poděkovat všem svým současným a třeba i budoucím příznivcům. Koncert se bude konat 3. prosince od 19 hodin. Vánoční písně zazní v podání vynikajících sborů Gaudium Praha a Pueri gaudentes.

Foto: Nadace Jedličkova ústavu

Vánoční koncert v pražské Betlémské kapli má tu pravou duchovní atmosféru.

Článek

„Koncert pořádáme hlavně jako poděkování našim přátelům a všem, kdo se o aktivity Nadace zajímají,“ říká Veronika Kulíková, koordinátorka marketingu Nadace Jedličkova ústavu.

Nicméně lidé budou mít možnost prostřednictvím dobrovolného vstupného podpořit nadaci i na samotném koncertu. Případný výtěžek z dobrovolného vstupného bude opět přidán do dlouhodobé sbírky na bezbariérový autobus pro Jedličkův ústav a školy. Na koncert se vstupenky nevydávají, je proto nutné zarezervovat si místo na mailové adrese adventnikoncert@nadaceju.cz.

Podpořit Nadaci může každý také prostřednictvím zaslání libovolné částky na transparentní účet 350 385/5500 či zasláním DMS ve tvaru POJEDTESNAMI na číslo 87 777 (Cena DMS je 30 Kč, Nadace obdrží 28,50 Kč) nebo DMS ROK POJEDTESNAMI (každý měsíc po dobu jednoho roku pak od dárce odejde 1 DMS).

Více informací na nadaceju.cz.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám