Hlavní obsah

Modelka Tereza Zimová bude na Štědrý den tapetovat

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Jedna z nejznámějších českých modelek Tereza Zimová se dva týdny před Vánoci stěhuje s přítelem Jardou Haštavou do nového domu. Místo nákupů a příprav cukroví běhá po obchodech s nábytkem.

Článek

"Mám ráda klasický Vánoce a spoustu lidí kolem sebe. Tenhle rok se ale 14 dní před Ježichem stěhujeme s přítelem do nového domu, takže bude fičák," řekla Novinkám Zimová.

Vánoce budou s přítelem trávit u rodičů. Navštíví obě rodiny. "Budu vařit u mé mamky a u ní se s Jardou i navečeříme, pak se přesuneme k rodičům Jardy k dalšímu stromku a v závěru večera budeme dál vybalovat krabice a tapetovat. Doufám, že příští rok už strávíme Štědrý den u nás se všemi blízkými a rodinou," prozrazuje s úsměvem Tereza.

A jak vypadá štědrovečerní menu? "Jako předkrm dlabeme čočku s vinnou klobásou, pak hovězí polévku, řízky se salátem a kapra, kterého se obětuju připravit, ale vzhledem k tomu, že nemám ráda bahno a rybníky, odmítám ho jíst! Po nášupu si dáme vánočku, kterou pečeme s mamkou dva dny před Ježichem pro všechny blízké a potom si porovnáváme bicáky z hnětení těsta," dodala se smíchem známá modelka.

Reklama

Související články

Lucie Bílá se na Vánoce schází s celou vesnicí

Zpěvačka Lucie Bílá neponechává nákup vánočních dárků náhodě. „Dárky sbírám už od září, protože chci být připravená. Vánoční turné mi totiž letos končí až 23....

Výběr článků

Načítám