Hlavní obsah

Američtí prodejci hraček už mají seznamy vánočních hitů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánočnímu trhu s hračkami budou ve Spojených státech stejně jako loni kralovat tablety pro děti. Bodovat ale budou i retrohity, jako například figurky Želv ninja. Předpokládá to americký hračkářský řetězec Toys R Us, který už v září zveřejnil seznam vánočních trháků.

Foto: Profimedia.cz

Interaktivní robot Furby

Článek

Mezi očekávanými vánočními hity jsou také figurky zpodobňující chlapeckou hudební skupinu One Direction. V inovovaném ztvárnění se vrací hit roku 1998, chundelatý interaktivní robot Furby. A na seznamu nechybí ani auto na dálkové ovládání, které dokáže jezdit po všech druzích terénu.

Zástupci Toys R Us ale zatím mezi očekávanými hity nevidí žádný, který by dokázal zopakovat loňský úspěch tabletů pro děti LeapPad. Zájem o ně byl tak velký, že prodejcům nestačily zásoby.

Foto: Profimedia.cz

Tablety pro děti LeapPad

Sestavování seznamů předpokládaných vánočních hitů je pro prodejce hraček důležité, aby mohli v předstihu nakoupit dostatečné zásoby. Vánoční sezóna je pro hračkáře zásadní pro celoroční úspěch, protože si během ní zajistí až 40 procent z ročních zisků.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám