Hlavní obsah

Botanická zahrada v Nevadě zažívá barevné kaktusové Vánoce

Novinky, zun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když mluvíme o Vánocích, vybaví se nám okamžitě zasněžená krajina, rozsvícená světla a ozdobený stromeček. Ne vždy však nutně musí být vánočně ozdoben jehličnan. To dokazují snímky z továrny na čokoládu Ethel M Chocolate v Nevadě.

Foto: Profimedia.cz

Vánoční atmosféra v botanické zahradě ve městě Henderson v Nevadě

Článek

V areálu továrny ve městě Henderson v Nevadě je totiž botanická zahrada Cactus, která návštěvníkům nabízí k prohlédnutí 350 druhů kaktusů, sukulentů, a jiných pouštních rostlin. Zaměstnanci botanické zahrady je každý rok před Vánoci ozdobí. A je pravda, že člověk pak vůbec nemá pocit, že je mezi pouštními rostlinami v botanické zahradě.

Foto: Profimedia.cz

Henderson Nevada USA

Každý rok si návštěvníci i zaměstnanci továrny, která vyrábí pralinky, čokoládu a další různé pochutiny včetně likérů, mohou připadat jako v pohádce s vánoční tematikou.

Foto: Profimedia.cz

Henderson Nevada USA

Foto: Profimedia.cz

Vánoce v teple - Henderson Nevada USA

Foto: Profimedia.cz

Vánoce v teple - Henderson Nevada USA

Foto: Profimedia.cz

Vánoční výzdoba Henderson Nevada USA

Reklama

Související témata:

Související články

Ježíškova pošta opět úřaduje na Božím Daru

České děti píší svá přání Ježíškovi. Některé je dávají za okno, kde si je Ježíšek vyzvedne. Již posedmnácté letos mohou využít pošty v krušnohorském Božím...

Vánoce ve znamení herních nadšenců

Štědrý večer se nezadržitelně blíží. Toho si jsou vědomi také zástupci herního průmyslu, kteří již naplno rozjeli své vánoční kampaně. Zákazníky lákají na nové...

Výběr článků

Načítám