Hlavní obsah

Nicole Kidmanová stráví Vánoce s rodinou v New Yorku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Nicole Kidmanová (41) má nového koníčka. Věnuje se především své rodině, kterou chce o Vánocích vzít do New Yorku. Se svým manželem, country zpěvákem Keithem Urbanem (41), má nyní čtyřměsíční dcerku Sunday Rose, která je s ní na každém kroku. Herečka si také užívá chvilek se svými dalšími dětmi z prvního manželství s Tomem Druidem - Isabellou (15) a Connorem (13).

Článek

„Nejmladší dcera je se mnou, ať jdu kamkoliv. Ráda se na ni dívám, jak oddychuje. Stojím nad kolíbkou a pozoruji, jak spí. Je to patetické,“ říká s úsměvem držitelka Oscara a dodává: „Má matka tvrdí, že to přeháním. Je mi to jedno. Právě teď jsem k dcerce hodně připoutaná.“

Nicole Kidmanová právě dosáhla jednoho ze svých velkých cílů: Dokončení filmu Australia, jenž byl uveden do kin 26. listopadu. Jde o epický příběh lásky, který pojala jako poctu své rodné zemi.

Příběh napsal a režíroval její přítel Baz Luhrmann (46), který stál také za snímky Moulin Rouge! a Romeo a Julie.

Lásku je potřeba živit

„Jsem jako v pohádce, že pro mě napsal takovou roli a já se mohla podílet na takovém filmu. Navíc natáčení v místech, kde jsem se narodila, že je můžu ukázat…Už jako malá holka jsem chtěla ukázat Austrálii celému zbytku světa,“ rozplývá se herečka nadšením.

Kidmanová a Urban prožili těžké chvilky. Ať už to byla Keithova léčba ze závislosti, kterou nastoupil krátce po svatbě, či jeho neustále cestování během natáčení filmu Australia. Tehdy Urban během svého turné strávil nespočet hodin v letadle, aby se s Nicole mohli vidět.

„Vidíte, jak moc usilujeme, aby to fungovalo,“ říká Nicole. „Oba bychom byli ochotni pohnout horami, abychom byli spolu. Jediný způsob, jak si udržet vzkvétající lásku, je živit ji,“ míní krásná Australanka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám