Hlavní obsah

Aleš Háma si k Vánocům přeje strojek na nudle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec a zpěvák Aleš Háma (33) si letos udělal v druhé polovině prosince volno. Chce "dolaďovat" nové bydlení a užívat si předvánoční pohodu. Na Štědrý den má rád, když vše probíhá podle vžitých zvyklostí, jak je zná ze svého dětství.

Článek

"Dopoledne se dělají přípravy, odpoledne tradiční procházka, večer klasika. U nás Vánoce probíhají tak, že tchyně dělá bramborový salát a já rybí polévku a smaženého kapra,“ prozradil.

O Hámovi je známo, že je vášnivý rybář. Dokonce si do jezera u svého domu ryby nasadil. Kapr možná bude z jeho vlastního chovu. "S největší pravděpodobností si ale ze spřízněného hotelu nechám poslat kapří filety, je to přece jen jistější. A pohodlnější,“ zamyslí se.

Moderátor a herec totiž přiznal, že ryby nerad zabíjí a často své úlovky pouští zpátky do vody. "A pak - po pravdě řečeno - mě nebaví čištění ryb, je to babrání a strašné patlání. Přitom je to typicky mužská práce, to já vím,“ neprotestuje.

Poprvé se synem 

"Největší letošní změnou u Hámů je fakt, že Vánoce budou slavit i s novorozeným synem Mikulášem a navíc v novém domě. Aleš si otcovství náležitě užívá, chodí s kočárkem na procházky a prý naprosto bravurně zvládá syna přebalit i vykoupat.

"Některé dárky už mám koupené, nejsem ale klasický předstihář,“ říká. A co by si přál on sám pod stromečkem najít? "Chtěl bych strojek na těstoviny, na nudle a na špagety, pak nějaké pěkné skleničky na červené víno a na sekt. Vlastně věci do kuchyně,“ prozradil svá tajná přání.

Na Boží hod chce Aleš vzít manželku Gábinu a syny Jáchyma a Matyáše za svými rodiči do Karlových Varů a pak na nedalekou chalupu lyžovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám