Hlavní obsah

Vánoční nákupy se slevou

Novinky, rai

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Značkové dárky se slevou jsou před Vánocemi velmi aktuální téma. Pořídit je můžete například v nedávno otevřené pražském outletovém centru Fashion Arena. To láká zákazníky k předvánočním nákupům dalšími nově otevřenými obchody.

Článek

Mezi nimi jsou oblíbené stálice džínového oblečení – Lee Wrangler a Levi Strauss & Co, sportovní móda značky Reebok a Walk Outlet, spodní prádlo Calzedonia Intimissimi, obuv Converse a oblečení pro volný čas i do kanceláře Pietro Filipi a Tornado.

Bytové doplňky a domácí spotřebiče (jako je například Tefal a Moulinex) jsou k zakoupení v obchodě Elektro Outlet. Gastronomii zastupují nově otevřená kavárna Caffé Delicato a restaurace Zlatý Orel a Wok Food s asijskými specialitami.

Fashion Arena v pražských Štěrboholích je prvním outletovým centrem v Praze a jejím širším okolí. Stejně jako outletová centra v zemích západní Evropy a USA, Polsku a Maďarsku nabízí zboží renomovaných značek z dřívějších kolekcí především módního a sportovního oblečení s výraznými slevami po celý rok. Ty dosahují od 30 % až do 70 %. S ohledem na blížící se Vánoce vychází Fashion Arena Outlet Center nakupujícím vstříc i svou otevírací dobou denně od 10 do 21 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám