Hlavní obsah

Honza Musil oslaví Vánoce s přítelem i exmanželkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve druhém knižním pokračování osudů slavných 13. komnata, které vyšlo v Edici České televize, je také příběh moderátora Honzy Musila. Překonal leukémii a i když se brzy oženil a měl dvě dcery, časem zjistil, že je gay. Rozchod se svou rodinou byl pro něj velmi těžký.

Článek

„Když jsem si svůj příběh přečetl, tak se mi zdál snadnější a jednodušší než byl ve skutečnosti. Pokládám to za definitivní tečku za něčím, co jsem prožil, co mělo smysl, ale co bych už nikdy nechtěl otevírat. Žiji přítomností a ta je teď pro mne docela příznivá. A pokud by to takhle bylo do padesáti, šedesáti nebo dokonce do sedmdesáti let, bylo by to bezvadné. Mám svoji agenturu a také provozuji hospůdku. Mám pořád stejného přítele, se kterým se máme rádi, i když jsme se nerozhodli pro registrované partnerství, a máme spolu tři psy - dogy,“ usmívá se bývalá moderátorská hvězda pořadů Áčko a Sauna.

Na Štědrý den ho čeká rodinná sešlost

Se svou bývalou ženou a dnes již dospělými dcerami, má prý ty nejlepší vztahy. Proto se o Vánocích všichni v pohodě sejdou.

„My jsme si zavedli takovou velkou vánoční rodinnou sešlost. Zase se jí zúčastní moje bývalá manželka, obě dcery a jejich chlapi. K tomu tam bude můj přítel a naši velcí pejsci. Sejde se nás hodně a všichni se pobavíme, protože se máme rádi,“ těší se Honza Musil.

Reklama

Výběr článků

Načítám