Hlavní obsah

Vánoční CD - Kylie Minogue, Justin Timberlake i Nine Inch Nails

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden je ve znamení živáků a bestovek - Genesis, Justin Timberlake nebo Mudvayne... například. S novinkou přichází po čtyřech letech Kylie Minogue, Year Zero od NIN vychází v remixové podobě a nesmíme zapomenout na první český soundtrack ke komiksu Jaromír 99 & The Bombers.

Článek

Kylie Minogue: X

Kylie Minogue přichází s deskou X. V pořadí desáté album popové princezny vychází po čtyřleté přestávce, během které Kylie úspěšně koncertovala a sbírala inspiraci na novou desku. X nahrávala průběžně v Londýně, Stockholmu a na Ibize.

Obsahuje třináct tracků, na kterých s Kylie spolupracovali například The Freemasons, Cutfather Jonas Jeberg, Calvin Harris, Greg Kurstin, Guy Chambers nebo Cathy Dennis. Nová deska je proto hodně různorodá, což byl podle slov Kylie důvod pro množství producentů. Navíc dokazuje jaký může být zvuk a styl zpěvačky, která se v popu pohybuje více než dvacet let a stále je svěží a "cool". Nová deska navíc vychází jako speciální USB klíč.

EMI

Jaromír 99 The Bombers: Jaromír 99 The Bombers

A je to tady, soundtracky se nedělají jen k filmům Jaromír 99 The Bombers je soundtrack k novému komiksu Jaromíra 99 The Bomber. V druhém plánu je toto album také sólovou deskou zpěváka Jaromíra Švejdíka (Priessnitz, Umakart), který je zároveň autorem veškeré hudby a textů.

Skupinu The Bomber tvoří vedle Švejdíka Jaroslav Rudiš (klávesy) a Joa Kater (kytara). "Kapela The Bombers se zrodila v roce 2007 během výstav a vernisáží komiksu Alois Nebel. Cítili jsme potřebu tyto akce něčím oživit. Nejde nám tolik o formu, jako o obsah, ostré střihy, hru s nadsázkou."

Indies Scope Records

Nine Inch Nails: Y34RZ3R0R3MIX3D

Poslední deska Nine Inch Nails Year Zero, kterou Trent Reznor představil i na jedinečném pražském koncertu, se dočkala remixové podoby s názvem Y34RZ3R0R3MIX3D. Autory remixů jsou například klávesistka Gillian Gilbertová, Bill Laswell, Saul Williams, Sam Fogarin z Interpol nebo Kronos Quartet.

Na albu se dokonce objevil i remix My Violent Heart od jednoho fanouška. Deka vyjde ve třech formátech - v digitální podobě, jako tři vinyly a kombinace CD, DVD a ROM s programem na vytvoření vlastních remixů.

Universal

Justin Timberlake: Futuresex / Loveshow: Live From Madison Square Garden

Nové dvojité DVD Justina Timberlaka FutureSex / LoveShow Live From Madison Square Garden poskytne fanouškům intimní pohled na veškeré činnosti, které byly nutné před, během a po tomto vystoupení v srpnu 2007. Kromě koncertu obsahuje DVD Timberlakeův komentář ke každé písničce, záběry ze zákulisí, raritní bonusové koncertní video a nesestříhané rozhovory s Timberlakem, kapelou a jejich spolupracovníky.

Sony/BMG

Genesis: Live Over Euro 2007

Není to tak dlouho, co Genesis zakončili své evropské turné, během kterého zavítali i do Prahy. Celé turné jak známo odzpíval i Phil Collins a tak se Genesis představili v kompletní a snad i nejpopulárnější sestavě. Dvoudisk Live Over Euro 2007 přinese záznam jedenadvaceti koncertů.

Pražskou zastávku na desce reprezentuje píseň Ripples. Další skladby pochází z letošních koncertů Genesis v Římě, Helsinkách, Manchesteru, Hannoveru, Amsterodamu nebo Paříži.

EMI 

Mudvayne: By The People, For The People

Americká partička Mudvayne se před vydáním svého nového studiovéha alba, které je plánováno na příští rok, rozhodla udělat radost fanouškům a nechala je sestavit na svých internetových stránkách vlastní Best Of album. To nyní vychází pod názvem By The People, For The People a kromě klasických vypalovaček na něm najdete také novinku Dull Boy, několik demo nahrávek a rarit.

Sony BMG

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám