Hlavní obsah

Komik Vince Vaughn do šestnácti věřil na Santu Clause

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHICAGO

Komik Vince Vaughn (37) až do konce své puberty předstíral, že věří na Santu Clause. Měl totiž strach, že nedostane žádné vánoční dárky.

Foto: Profimedia.cz

Vince Vaughn

Článek

Vince Vaughn (37), který se proslavil především ve třetím pokračování Spielbergova filmu Jurský park - Ztracený svět a hrál i po boku Owena Wilsona v komedii Nesvadbovi, nyní hraje Freda, bratra Santa Clause v novém filmu Fred Claus.

Při té příležitosti vzpomíná na smutný den, kdy mu sousedé řekli, že ten přátelský mužík, který rozdává dárky, neexistuje. Ten okamžik popisuje: "Oni na mě: Víš, že neexistuje žádný Santa Claus? A já, samozřejmě, aby mě neprokoukli, říkám: 'No jo, jasně, Santa Claus není'. Byl jsem nejmladší a sourozenci mi pak přikázali, abych to hlavně  neříkal mámě a tátovi, protože pak bychom taky už nemuseli nikdy dostat dárky."

"Když mi bylo šestnáct, tak jdu za tátou a říkám: 'Tati, kdy k nám přijde Santa komínem?' A můj táta říká, 'Podívej, to už vypadá dost divně. Jsi starší a starší, tak přece víš, že Santa není, ne?'"

Vaughn se však dušuje, že i přesto, že na Santu Clause již nevěří, hrál svou roli jeho bratra stejně poctivě, jako v dětství věřil že skutečně existuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám