Hlavní obsah

Tipy na dárky pro zamilované

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Květiny i dárky k Valentýnovi patří. Některé zamilované páry se takto obdarovávají po celý rok, tudíž pro ně tento den není tak významný, jako pro ty, kteří oslavují svou lásku pouze o svátcích. V každém případě dárků z lásky není nikdy dost.

Článek

Jestli něco k Valentýnovi patří, pak červená barva a cokoliv ve tvaru srdce. Obchodníci se předhánějí v kýči i luxusu. Normálním smrtelníkům je z toho až ouzko. Přesto každým rokem stoupá počet lidí, kteří tento den oslavují a vzájemně se předhánějí, kdo komu dá milejší či originálnější Valentýnku.

Připravili jsme pro Vás Velentýnský pel mel, kde najdete vše od spodního prádla, kosmetiku, vína či čokolády...

:.Vína, která potěší každou ženu + kniha "Šíleně tě miluji"

:.Vůně JLo - Love at first Glow - Květinovo ovocná vůně Love at first Glow je magická na první pohled, je jako první dotek, jako první polibek, jako první láska.

:.Ručníky a osušky Möve & Frottana vás budou rozmazlovat a hýčkat po každé koupeli

:.Elegantní dámské hodinky s kvalitními švýcarskými strojky, které potěší nejen na Valentýna.

:. Velmi trendy stříbrný řetízek Diesel

:.Hypnôse Sheer od Lancome - okouzlující a smyslná vůně. Koncentruje v sobě ženskost s lehkým závanem léta a potvrzuje nepopiratelnou sílu svůdnosti působící závratným tempem.

Reklama

Související témata:

Související články

Nejlepší místa na oslavu Valentýna

Chcete letos oslavit Valentýna, svátek zamilovaných, který připadá na 14. února, opravdu originálně? Zde je pět špičkových možností, o které letos Evropané...

Netradiční vyznání lásky na Valentýna

Vyznání lásky může mít mnoho podob. Třeba společný zážitek. Když se vydaří, dlouho se na něj vzpomíná, a když ne, tak ještě déle. První příležitost nabízí...

Výběr článků

Načítám