Hlavní obsah

Jágr si ve Washingtonu zvykl a jinam nechce

– PRAHA
Novinky, Martin Kézr

Hokejový útočník Washingtonu Capitals Jaromír Jágr přiletěl ráno do vlasti. Ani druhá sezóna v metropoli Spojených států mu nevyšla podle předpokladů. Jeho tým vypadl již v prvním kole play-off s Tampou Bay a navíc se Caps nepodařilo arénu vyprodat. Jágrovo zklamání ještě umocnila nejistota ohledně jeho budoucnosti v klubu.

Článek

Zámoří totiž v poslední době žilo spekulacemi o výměně české hvězdy. "Nechci jinam. Konečně jsem si ve Washingtonu zvykl," řekl Jágr novinářům po příletu na ruzyňské letiště. I proto chystá změny v přípravě. Na trénink se podle svých slov vrhne hned. "Musím na sobě stále pracovat. Věřím, že mohu být nejlepším hokejistou světa," načrtl motivaci k inovacím v přípravě.

Jágr se vrátil i k problémům, které v uplynulé sezóně plnily zámořská i tuzemská média. Například sázení... "To už je vyřešeno. Je to za mnou, ale nebylo to nic příjemného," ošíval se útočník a raději se vyjádřil k bojům o hokejový grál - Stanleyův pohár. "Byl bych raději, kdyby trofej potěžkali ottawští Senátoři nebo Ďáblové z New Jersey," nepřál Anaheimu vítěznou tečku za jeho senzačním tažením play-off.

Reklama

Související témata:

Související články

Sázení byla chyba, přiznal Jágr

"Udělal jsem chybu. Byla to hloupost," kál se v zámořském tisku za své sázky přes internet český útočník Jaromír Jágr. Na internetu prosázel více...

Frustrovaný Jágr možná zmizí z Washingtonu

I na konci druhé sezóny v dresu Washingtonu musí Jaromír Jágr spolknout hořkou pilulku. Capitals vypadli v prvním kole bojů o Stanleyův pohár s Tampou Bay,...

Výběr článků

Načítám