Hlavní obsah

Největší multibrandový koncept sportovního zboží z jihovýchodní Evropy je tady!

Strategické partnerství dvou silných evropských značek otevře pro české zákazníky bránu nečekaných možností a zajímavých benefitů. Nabídka světových sportovních značek na českém trhu tak bude konečně opravdu veliká. Na co se můžeme těšit?

Foto: Sportvision.cz

A3 Sport vstupuje do strategického partnerství se společností Sport Vision Group. Nabídka zajímavých sportovních značek bude veliká.

Článek

Oblíbený tuzemský řetězec A3 Sport a společnost Sport Vision Group, lídr v maloobchodním prodeji sportovního zboží v jihovýchodní Evropě, oznámili exkluzivní novinku – uzavření dohody o dlouhodobém partnerství. Strategické partnerství těchto dvou silných značek přinese českým i slovenským zákazníkům řadu možností, jak obohatit svůj nejen sportovní šatník o kousky, které dobývají módní svět, a to bez nutnosti objednávat si často drahé zásilky s dlouhou dodací lhůtou ze zahraničí.

„Cílem tohoto partnerství je umožnit další růst skupiny prostřednictvím nových investic a rozšíření maloobchodní sítě,“ uvedla Dusica Savic, generální ředitelka skupiny Sport Vision. Aktuálně má Sport Vision Group uzavřena strategická partnerství s předními světovými sportovními značkami, jako jsou Nike, Adidas, The North Face, ASICS, Columbia, Salomon či Under Armour. Je tak klíčovým obchodním partnerem pro více než 50 sportovních značek z celého světa. Sport Vision Group, která sídlí v Bělehradě, má v regionu více než 530 obchodů a aktuálně zaměstnává přes 6 000 lidí.

Foto: Sportvision.cz

Udělejte si cvičení co nejpohodlnější a vypadejte při tom dobře. Navštivte obchody Sport Vision nebo mrkněte přímo na e-shop.

Cesta pro nová sportovní dobrodružství

V nadcházejících letech se čeští i slovenští zákazníci mohou těšit i na moderní rebranding již existujících prodejen A3 Sport. Obě značky si totiž zakládají na flexibilitě, profesionalitě a dynamickém rozvoji, který koresponduje s dnešní moderní dobou. Dusica Savic zmínila, že se akvizice „zaměří také na modernizaci e-commerce prodejních kanálů, digitální transformaci a zavádění nových značek na trh“. A s velkým očekáváním dodala: „Chceme, aby se našim klientům dostávalo prémiové zákaznické zkušenosti.“

Zastřešujícím cílem akvizice je stát se vedoucím hráčem na trhu. Hráčem, který inspiruje, který naslouchá svým spokojeným zákazníkům a partnerům a který jim díky svým dlouholetým obchodním zkušenostem a jedinečnému výběru produktů přináší i něco navíc. Největší benefity tohoto nového partnerství budou pociťovat v první řadě samotní čeští a slovenští zákazníci.

Běhejte, trénujte a dosahujte svých sportovních cílů. Sortiment, který na vás díky nové akvizici čeká, podpoří váš výkon a vy se budete cítit dobře. Je na čase v sobě najít inspiraci a motivovat tak i své okolí. To je totiž klíčem k úspěchu. Neváhejte a navštivte kamenné obchody nebo produktově našlápnutý e-shop.

Foto: Sportvision.cz

Bíle tenisky vypadají perfektně při každém cvičení nebo s každým lifestylovým outfitem. Souhlasíte?

Těšit se můžete i na módní řady tenisek BUZZ

Díky nové akvizici se čeští i slovenští milovníci tenisek mohou těšit na unikátní online prostor osvědčeného konceptu Buzz Sneaker Station. Už jsme si zvykli na to, že Buzz Sneaker Station přichází každou sezonu s novými módními řadami tenisek značek Nike, Jordan, Converse či Puma, ale otázkou bylo, jak tuzemskému trhu tuto neotřelou městskou kulturu street stylu zprostředkovat.

Buzz Sneaker Station bude nově místem, které nejenže spojí skvělé nabídky s různými městskými styly, ale bude i hlavní zastávkou pro všechny milovníky dobrých a originálních tenisek. Akvizice dvou silných sportovních značek tak přinese těm, kdo chtějí prostřednictvím obuvi vtisknout každému outfitu svou vlastní osobitost, možnost vytvořit si svůj neotřelý styl v duchu neformálního a sportovního oblečení. Už jen díky pocitu, že si obouváte tenisky, pro které tluče vaše srdce, se budete každý den vydávat do ulic s úsměvem na rtech.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Novinky.cz.

Výběr článků

Načítám