Hlavní obsah

Na spodním prádle záleží. Co když vám padne nejlépe to, co jste nikdy nezkusili?

Spodní prádlo patří mezi nejčastější dárky, které dostávají na svatého Valentýna ženy, a dokonce už i muži. Ať už tento svátek slavíte, nebo ne, co kdybyste jej letos vzali jako příležitost konečně najít prádlo, které vám perfektně sedí? Je přitom úplně jedno, zda jste zadaní, či single, obdarovat totiž klidně můžete i sami sebe.

Foto: Le Chaton

Dobrý pocit ze sebe začíná už u výběru spodního prádla

Článek

Tak například podprsenku považuje mnoho žen za ten nejméně pohodlný kousek oblečení. O svém spodním prádle by to možná řekli i mnozí muži. Ale právě prádlo, které není na první pohled vidět, určuje, jak komfortně a sebevědomě se budete celý den cítit. Během dne se potřebujete soustředit na jiné věci než jen na to, co vás kde škrtí a tahá. Potřebujete se cítit skvěle, což je navíc první krok k tomu, abyste také skvěle vypadali.

Nemusí přitom zdaleka jít jen o spodní prádlo, ale také o to, v čem spíte. Hedvábné pyžamo nebo krajková noční košilka je zkrátka vždy mnohem lepší volba než vytahané staré triko. Jakmile to jednou zkusíte a pořídíte si na spaní hezké pyžamo nebo košilku, dáte nám za pravdu.

Foto: Le Chaton

Noční košilka nejen z kolekce Toi mon amour značky Aubade může být krásným dárkem

To nejlepší si zasloužíte každý den

Existuje spousta průzkumů, které potvrzují, že správné spodní prádlo zvedá sebevědomí a že hezké pyžamo zlepšuje vztah; partnerský a rovněž i ten sám k sobě. Přesto mnozí z nás na tyto druhy oblečení stále zapomínají a nechávají jejich nákup „na někdy“. Jako by na tom vlastně až tolik nezáleželo. Udělejte si proto inventuru v šatníku, vyřaďte seprané či vytahané kousky a nenoste je ani doma. To nejlepší si zasloužíte každý den.

Spodní prádlo by mělo být nejen hezké na pohled, ale především musí dobře padnout. Nejen kvůli našemu vlastnímu pocitu, ale i proto, že může pokazit, ale i vylepšit celý outfit. Například špatná velikost či střih podprsenky může být důvodem, že nedopnete oblíbenou halenku či šaty, nesedící kalhotky zkazí dojem z kalhot a tak dále.

Foto: Le Chaton

Žádná velikost není v Le Chaton problém, dokonale padnoucí prádlo si tu vybere každá žena

Na velikosti (ne)záleží

Ano, na velikosti nezáleží a je přitom úplně jedno, jakou máte postavu. Dokonalé spodní prádlo mohou mít ženy, ale i muži, nezávisle na velikosti. Jen je někdy dobré se poradit s odborníky, protože najít ty správné rozměry je opravdová alchymie. Narozdíl od trička nebo šatů totiž nestačí, abychom se do prádla prostě jen vešli. Musí být dostatečně pevné tam, kde má vytvořit podporu, a naopak měkké a pohodlné v místech, kde nemá škrtit.

Spousta z nás v tomto pořád chybuje. Říká se, že až osm z deseti žen nosí špatnou velikost podprsenky. To samé přitom platí o jejím typu nebo střihu. Některé ženy si celá léta kupují stále jeden typ podprsenky, protože jsou přesvědčeny o tom, že by si jiný nemohly dovolit nebo by jim neslušel. Když si pak jednou dovolí vyzkoušet něco jiného, najednou zjistí, že dobrý střih, správná velikost a materiál dělají divy a ony vypadají a cítí se mnohem lépe než dříve.

Foto: Le Chaton

Udělat si radost dokonale padnoucím spodním prádlem může každý. Kolekce A Fleur de toi značky Aubade

Oslavte prádlem lásku

Nabídka spodního prádla je dnes opravdu široká, stačí si jen správně vybrat a ideálně si i nechat poradit. Zajděte si proto do Le Chaton v Praze, Brně, Plzni nebo Dolních Břežanech, kde se vám budou věnovat opravdové odbornice s osobním přístupem. Dost možná společně objevíte prádlo, po němž by vás nenapadlo sáhnout, a přitom vám nakonec padne nejlépe. Pokud máte kamenné prodejny přece jen z ruky, objednejte zboží jednoduše z e-shopu Le Chaton.

Výběr je tu navíc tak rozmanitý, že můžete podarovat sami sebe, partnera nebo partnerku, ale klidně i kamarádku nebo maminku. Den svatého Valentýna je přece oslavou lásky ke komukoli.

Oslavte svátek lásky s Le ChatonVideo: Le Chaton

K dostání v Le Chaton jsou například nádherné kolekce značek Simone Pérèle, Aubade nebo Lise Charmel, které nabízejí luxusní kousky, ze kterých si zaručeně vyberete. Ať už zamíříte do některého z kamenných obchodů nebo nakoupíte na e-shopu, buďte si jistí, že je to sázka na jistotu.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Novinky.cz.

Výběr článků

Načítám