Hlavní obsah

Když se klasika snoubí s originalitou

Rozhodli jste se bydlet v rodinném domě, ale chcete takový, který bude přesně odpovídat vašim požadavkům, vašemu stylu života. Jak to ale udělat? Vaše pochybnosti může vyřešit návštěva Centra vzorových domů Praha, kde si lze prohlédnout sedm v České republice nejprodávanějších domů, v klidu si je projít a vyzkoušet si život v nich nanečisto.

Foto: Canaba.cz

Kuchyň je součástí obývacího pokoje

Článek

Pojďte se spolu s námi projít tím vůbec nejoblíbenějším domem, který jako jediný v historii získal celkem 4 prestižní tituly DŮM ROKU. Návštěva nám umožnila vyzkoušet si skutečný prostor domu, jeho dispoziční řešení i celkovou atmosféru a odpovědět si na otázku, proč si CLASSIC, respektive jeho již pátou modernizovanou generaci nabízenou jako verze CITY, zvolily za svůj domov tisíce rodin nejen v České republice, ale i v Německu a na Slovensku.

Kouzlo s prostorem

Při pohledu zvenčí oceníte kompaktní rozměry domu CLASSIC (zastavěná plocha činí necelých 100 m2), díky kterým lze dům umístit i na menší parcelu. Uvnitř však obě varianty provedení – jak moderní městská, tak klasická venkovská – poskytují dostatečný prostor i pro opravdu velkou rodinu, a to díky své unikátní konstrukci, která umožňuje postavit dům v několika architektonických řešeních. Nadstandardní vnitřní prostor (bezmála 160 m2 užitné plochy v dispozici 5+1) i praktičnost dispozic začnete vnímat, jakmile vstoupíte dovnitř.

Foto: Canaba.cz

Dům Classic City se pyšní celkem 4 tituly Dům roku.

U obou variant je pak samozřejmostí možnost individuálních řešení interiéru i exteriéru, jako například provedení fasády, oken, instalace balkonu, zádveří, kryté terasy nebo garážového stání či garáž.

Stavte rychle, bydlete zdravě a úsporně

Unikátní masivní konstrukce domu přináší nejen nejlepší poměr ceny a užitné hodnoty, ale také umožňuje postavit dům velmi rychle. Hrubá stavba trvá jen čtyři dny a celý dům je připraven k nastěhování za pouhých 16 týdnů, a to bez ohledu na roční období. Použitá technologie je rovněž zárukou nejnižších nákladů na vytápění ze všech ekologických stavebních konstrukcí.

Foto: Canaba.cz

Kuchyň může být součástí obývacího pokoje, což je velmi praktické, na přání klienta ji lze i oddělit

Kvalita na vlastní oči

Z haly v přízemí domu CLASSIC se vstupuje do obývacího pokoje propojeného s kuchyní. Tento velkorysý prostor je srdcem domu. Díky velkým oknům v obývací části a dvojím proskleným vchodovým dveřím na terasu je prostor velmi světlý. Z obývací části se vstupuje na terasu krytou pergolou z pohledového betonu. Součástí přízemí je i samostatný pokoj, který je dostatečně vzdálený od ložnice a může sloužit jako pracovna nebo klidný pokoj pro dospělejší ratolest.

V patře se nachází prostorná ložnice (20 m2!), která zajišťuje potřebné soukromí. Poblíž je situovaná šatna a i ta je prosvětlena velkým oknem. Stejně útulně jako ložnice působí i oba dětské pokoje. Jeden velký (20 m2) pro dvě menší děti nebo odrostlejšího člena rodiny a jeden menší (12 m2) například pro benjamínka, který ale může sloužit i jako pracovna či malé domácí fitness. Oba pokoje se nacházejí naproti ložnici, takže rodiče to mají k dítěti jen několik kroků. V horním patře se nachází také prostorově luxusní koupelna s velkým oknem, ve které nechybí vana, sprcha ani bidet. Dvě umyvadla poskytují komfort ve chvíli, kdy koupelnu potřebuje současně používat více lidí.

Foto: Canaba.cz

V horním patře najdete několik prostorných místností

Druhá koupelna se sprchou se nachází v přízemí domu hned vedle praktické technické místnosti, kterou ocení každá hospodyně a o kterou je v dnešní době mnoho domů ochuzeno. Tzv. hobby místnost má velké okno a můžete do ní kromě pračky a sušičky umístit všechny nezbytnosti, které k životu potřebujete, ale nechcete je mít neustále na očích. Díky přímému propojení s kuchyní lze prostor použít i jako praktickou spíž, pokud nechcete využít další důmyslný skladovací prostor pod schody, který je k tomu přímo určen.

Prohlídka rodinného domu CLASSIC City v Centru vzorových domů PRAHAVideo: Canaba.cz

Jistota a pohodlí na celý život

Navštivte CENTRUM VZOROVÝCH DOMŮ PRAHA (D11, exit8) a prohlédněte si celkem 7 různých typů domů, od domu CLASSIC City přes BUNGALOV až po nově otevřenou luxusní městskou vilu REZIDENCE. Otevřeno je od pondělí do neděle od 10 do 18 hodin a vstup i parkování jsou zdarma. A pokud se pro dům CLASSIC rozhodnete, získáte i jistotu kvalitní a rychlé stavby domu.

Společnost CANABA rodinné domy, slavící letos 30 let od vstupu na český trh, realizovala v České republice již 7 500 domů. Projektovou dokumentaci domu získáte zdarma, smluvně máte garantován pevný termín realizace i pevnou cenu domu. Termín stěhování si určujete sami a máte jistotu, že při výstavbě nezaplatíte ani o korunu víc. V dnešní, na stavebním trhu tak neklidné době je to zcela unikátní výhoda a jedinečná příležitost pořídit si rodinný dům, bez starostí a také bez obav o vývoj cen na stavebním trhu.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Novinky.cz.

Výběr článků

Načítám