Hlavní obsah

Léto 22? Sejdeme se v Turecku a na Makarské

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ač se to možná podle venkovních teplot ještě úplně nezdá, letní turistická sezona je už za rohem a first minute prodeje vrcholí. Cestovky věří, že jsou na prahu silné turistické sezony, která by se mohla přiblížit té z roku 2019.

Foto: Novinky

Pas a pusu

Článek

Nejnovější díl podcastu Pas a pusu vám nabídne výhled do nadcházející letní sezony dovolených. Zjistíte, které destinace se dostávají na špičku prodejů u českých cestovních kanceláří, a nádavkem vás čeká i pár užitečných rad pro případ, že se rozhodnete letos vyrazit do zahraničí po vlastní ose. A pokud jste tak ještě neučinili, můžete mě a mé cesty sledovat na Instagramu.

Podcast Pas a pusu přináší každé druhé úterý příběhy z blízkých i vzdálených koutů planety, povídání o exotických kulturách, lokálních pamětihodnostech, turistických lákadlech i gastronomii. Pusťte si Pas a pusu třeba na Podcasty.cz, Spotify nebo na Apple Podcasts.

Poslechněte si také naše další podcasty:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám